Connect with us
Bărbat judecat pentru tentativă de omor, după ce și-a mușcat soția

Justitie

Bărbat judecat pentru tentativă de omor, după ce și-a mușcat soția

Un bărbat din Iași a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce și-a mușcat soția. Marți el a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. El este acuzat de tentativă de omor asupra unui membru al familiei.

Bărbat judecat pentru tentativă de omor, după ce și-a mușcat soția

Concret, ieșeanul din localitatea Ion Neculce, și-a mușcat soția de brațe, a  tras-o de păr și lovit-o cu capul în nas. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost fără milă pentru femeia care a scăpat printr-un miracol. A reușit să fugă la o vecină care a anunțat autoritățile.

Oroarea s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 iunie, 2020, aproape de miezul nopții. Bărbatul a intrat în camera soției cu un cuțit de mari dimensiuni. Femeia a auzit ușa, s-a trezit, l-a văzut și i-a înțeles intențiile, motiv pentru care s-a apărat.

„În noaptea de 8 spre 9 iunie 2020, în jurul orei 23:00, inculpatul, înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, a intrat în camera în care soția sa dormea, din locuința respectivă, cu intenția de a o lovi. Datorită faptului că victima a auzit ușa scârțâind, aceasta s-a trezit, și-a dat seama că urmează să fie atacată și a reușit să se ferească.”, a spus Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, citată de BZI. 

Deși inițial a reușit să scape, ulterior atacul a continuat. Potrivit aceleiași surse, femeia a fost prinsă de păr și târâtă pe podea, până în camera lui. Acolo, bărbatul a încercat să o înjunghie, și pentru că ea s-a apărat, a lovit-o, în repetate rânduri, cu capul în nas.

Din fericire, femeia a avut noroc și a scăpat din mâinile lui. A fugit până la o vecină are a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Ea a fost supusă mai multor intervenții medicale.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top