Connect with us
Klaus Iohannis a transmis un mesaj de sărbători. Ce le-a zis președintele românilor

Știri

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de sărbători. Ce le-a zis președintele românilor

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor în Ajunul Crăciunului. Șeful statului a punctat că oamenii trebuie să respecte regulile aflate în vigoare

Președintele a precizat că nu vor fi introduse restricții noi de sărbători: „Nu-i de joacă!”

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români de Crărciun

„Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare”, a anunțat șeful statului.

Șeful Statului a mai spus că românii nu trebuie să uite contextul în care ne aflăm de aproape un an de zile. Klaus Iohannis a explicat că nu este de joacă și nu ne permitem să nu respectăm recomandările specialiștilor.

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă!”, a spus președintele.

Nu există noi restricții de Crăciun

„Cum va fi de Crăciun. Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformati acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Repet: restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi”, a delcarat președintele Iohannis.

Recomandările specialiștilor, printre care și Raed Arafat, sunt de a evita vizitele pe cât posibil. Cei care vor neapărat să se întâlnească cu cei dragi sunt sfătuiți să poarte masca de protecție chiar și în casă. De asemenea, e recomandată aerisirea constantă a încăperilor.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top