Connect with us

Știri

La multi ani, Lady Gaga! Mama monstruletilor implineste 29 de ani!

Astazi este ziua ei! Lady Gaga, denumita si mama monstruletilor, implineste 29 de ani. Nu ai niciun motiv sa iti ascunzi aplauzele in spatele poker face-ului tau, deoarece azi e timp de petrecere! Lady Gaga mai face un an si se apropie cu pasi repezi de schimbarea prefixului.

Cantareata americana nascuta in zodia Berbecului este una dintre cele mai renumite si apreciate soliste de muzica pop din lume, adesea fiind prezentata ca cea care a detronat-o pe Madonna de la titulatura de regina a muzicii pop.

CITESTE SI: ANDI MOISESCU: „ESTI PRESCRIPTIA MEA MEDICALA”

Ultimul an a fost unul plin de succese pentru Stefani Joanne Angelina Germanotta (pe numele ei din buletin), albumul lansat in 2013, „Artpop”, bucurandu-se in continuare de succes in toata lumea. Piesele cantaretei au sunat si in 2014, iar colaborarea cu Tony Bennett s-a materializat intr-un album unic al divei, „Cheek to cheek”, cu care s-a prezentat si la Premiile Grammy din acest an.

Lady Gaga a devenit cunoscuta in urma lansarii hit-ului „Just dance”, in luna aprilie 2009. De acolo au urmat alte piese celebre precum „Poker face”, „Paparazzi”, „Alejandro”, „Born this way” sau mai recentele „Venus” ori „Applause”.

Lady Gaga a fost influentata in stilul ei muzical de Madonna, David Bowie, Marylin Manson, Queen si Michael Jackson, insa stilul ei depaseste muzica pop atingand nuante electro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top