Categorii Știri

Liviu Dragnea a votat la Referendum 2019 și Alegerile Europarlamentare 2019

Liviu Dragnea a fost așteptat toată ziua de presă să iasă la vot. Liderul PSD s-a prezentat în jurul orei 19:30 la secția de votare specială și a votat atât pentru Alegerile Europarlamentare 2019, dar și pentru Referendumul lui Klaus Iohannis.

N-a făcut foarte multe declarații, s-a declarat însă că este bucuros că românii au ieșit în număr mare la urne.

LIVE UPDATE | Rezultate Exit Poll Alegeri Europarlamentare și Referendum 2019

Liderul PSD a certat-o pe Viorica Dăncilă, care a declarat inițial că va vota și la referendum, aceasta a retractat zilele trecute și a spus că nu va mai vota pentru acest scrutin, însă capul PSD a făcut taman pe dos.

Dragnea: Membrii PSD n-au avut interdicție de a vota la referendum

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la referendum. Acesta a spus că așteaptă rezultatele votului atat pentru Alegerile Europarlamentare cat si pentru Referendum

Ba chiar Dragnea a afirmat ca membri PSD au fost liberi să aleagă dacă doresc să voteze la referendum. Rezultatele Exit Poll la Alegerile Europarlamentare și Referendum 2019, vor fi prezentate la ora 21:00. Avangarde și Curs sunt singurele doua institute acreditate de BEC să realizeze sondaje la ieșirea de la urne.

Irina Tănase, iubita lui Dragnea a votat dimineață

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a votat în cursul dimineții la secția de votare care i-a fost arondată în Drumul Taberei, zona din București unde aceasta își are domiciliul.

Prelungirea programului de vot în secțiile de votare

Întrebat de reporteri de ce nu a prelungit programul de votare pentru secțiile de votare din diaspora, de unde au venit 5 cereri către biroul Electoral Central, Liviu Dragnea a afirmat că era treaba ambasadorilor să estimeze numărul de participanți și ca aceștia să facă estimările corecte. Rezultate diaspora Alegeri Europarlamentare Referendum 2019 străinătate EXIT POLL

Acest articol a fost actualizat la: 2019-05-26T20:21:11+03:00 20:21

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More