Locale

Accident rutier în București. Două mașini au fost implicate. Imagini de la fața locului

În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier în București, în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a produs în Sectorul 2, la intersecția cu strada Viitorului.

Conducătorul autoturismului Opel Astra, care avea „cedează trecerea”, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Ford Fusion, drept pentru care s-au ciocnit lateral, eveniment ce nu a putut fi evitat. Autoturismul persoanei care a provocat accidentul este avariat în partea dreaptă din față, fiind sparte bara și farul. Cel de-al doilea vehicul implicat a fost ușor avariat în partea frontală, dreapta.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar persoanele implicate nu au fost afectate. Au fost anunțate autoritățile și nimeni nu a părăsit locul accidentului. Două echipaje de poliție au intervenit la fața locului pentru a stabili cauza și vinovații accidentului.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-06-25T16:22:23+03:00 16:22

Vezi comentarii

  • 1) Tipa blonda ( coincidenta cred) care a provocat accidentul nu avea stop ci avea cedeaza trecerea.
    2) In total au fost 4 echipaje: primul a trecut, al doilea imediat dupa, a oprit. Al treilea era echipajul serios ( a doua masina de politie din imagine), cei din poza ( al doilea echipaj) cat si primii erau cu cornetele de inghetata in mana. Al patrulea echipaj a ajuns prin zona dar cand au vazut celelalte doua masini, au trecut.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More