Connect with us
Accident rutier în București. Două mașini au fost implicate. Imagini de la fața locului

Locale

Accident rutier în București. Două mașini au fost implicate. Imagini de la fața locului

În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier în București, în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a produs în Sectorul 2, la intersecția cu strada Viitorului.

Conducătorul autoturismului Opel Astra, care avea „cedează trecerea”, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Ford Fusion, drept pentru care s-au ciocnit lateral, eveniment ce nu a putut fi evitat. Autoturismul persoanei care a provocat accidentul este avariat în partea dreaptă din față, fiind sparte bara și farul. Cel de-al doilea vehicul implicat a fost ușor avariat în partea frontală, dreapta.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar persoanele implicate nu au fost afectate. Au fost anunțate autoritățile și nimeni nu a părăsit locul accidentului. Două echipaje de poliție au intervenit la fața locului pentru a stabili cauza și vinovații accidentului.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Andrei

    2020-06-25T15:38:42+03:00 at 15:38

    1) Tipa blonda ( coincidenta cred) care a provocat accidentul nu avea stop ci avea cedeaza trecerea.
    2) In total au fost 4 echipaje: primul a trecut, al doilea imediat dupa, a oprit. Al treilea era echipajul serios ( a doua masina de politie din imagine), cei din poza ( al doilea echipaj) cat si primii erau cu cornetele de inghetata in mana. Al patrulea echipaj a ajuns prin zona dar cand au vazut celelalte doua masini, au trecut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top