Locale

Pacienți evacuați din salon din cauza fumului, la spitalul Sfântul Pantelimon

Un nou incident cutremură România la numai două zile după incendiul de la Matei Balș. Un salon s-a umplut de fum la spitalul Sfântul Pantelimon. Este vorba despre un salon de terapie, udne erau internați trei pacienți care din fericire nu au pățit nimic.

De la ce a pornit fumul la spitalul Sfântul Pantelimon

Un nou incident, de data aceasta de amploare mult mai mică, a cutremurat Capitala în această seară. Un salon ATI de la spitalul Sfântul Pantelimon s-a umplut de fum din cauza unui neon care nu a mai funcționat. În salon se aflau trei pacienți care au fost evacuați imediat și nu au fost afectați, potrivit declarațiilor oferite de managaerul spitalului la Digi24.

Ulterior Spitalul Sfântul Pantelimon a emis un comunicat prin care a explicat situația și cum aceasta a fost soluționată rapid. Se pare că a fost vorba de o degajare minoră de fum, fără flacără. Nu s-au înregistrat victime de această dată și nu a fost necesar intervenția pompierilor. PAcienții au fost mutați într-un alt salon pentru ca neonul afectat, care a provocat degajarea de fum, să fi schimbat.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” – a anunțat ulterior, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-01-31T22:26:56+02:00 22:26

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More