Connect with us
Pacienți evacuați din salon din cauza fumului, la spitalul Sfântul Pantelimon

Locale

Pacienți evacuați din salon din cauza fumului, la spitalul Sfântul Pantelimon

Un nou incident cutremură România la numai două zile după incendiul de la Matei Balș. Un salon s-a umplut de fum la spitalul Sfântul Pantelimon. Este vorba despre un salon de terapie, udne erau internați trei pacienți care din fericire nu au pățit nimic.

De la ce a pornit fumul la spitalul Sfântul Pantelimon

Un nou incident, de data aceasta de amploare mult mai mică, a cutremurat Capitala în această seară. Un salon ATI de la spitalul Sfântul Pantelimon s-a umplut de fum din cauza unui neon care nu a mai funcționat. În salon se aflau trei pacienți care au fost evacuați imediat și nu au fost afectați, potrivit declarațiilor oferite de managaerul spitalului la Digi24.

Ulterior Spitalul Sfântul Pantelimon a emis un comunicat prin care a explicat situația și cum aceasta a fost soluționată rapid. Se pare că a fost vorba de o degajare minoră de fum, fără flacără. Nu s-au înregistrat victime de această dată și nu a fost necesar intervenția pompierilor. PAcienții au fost mutați într-un alt salon pentru ca neonul afectat, care a provocat degajarea de fum, să fi schimbat.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” – a anunțat ulterior, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top