Connect with us
Romania a ajuns la 34 de decese de COVID-19, bilanț coronavirus

Locale

Romania a ajuns la 34 de decese de COVID-19, bilanț coronavirus

România a ajuns la 34 de decese din cauza coronavirus. Unul a murit în suceava, altul în Arad, locul în care astăzi au murit încă 3 persoane și alte 5 se află în stare critică.

Unul dintre pacienții decedați a fost pacientul transferat de la Suceava, la spitalul de Arși, iar la acea vreme nu se știa dacă are coronavirus, nu avea testul făcut.

Ultimele decese de coronavirus în România

22:25 Au fost înregistrate încă 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. România a ajuns la un număr de 34 decese.
31. Bărbat, 65 ani, jud. Arad, internat în Spitalul Județean Arad, transferat în data de 22.03.2020 în secția, iar în data de 25.03.2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. Decedat în data de 28.03.2020. Comorbiditati HTA, obezitate.

32. Bărbat, 67 ani, jud. Constanța, internat în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 25.03.2020. Decedat în 28.03.2020. Comorbiditati HTA, diabet zaharat.

33. Bărbat, 43 ani, jud Suceava, pacient cu arsuri, transferat de la SJU SUCEAVA și operat în Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București. Decedat 28.03.2020.

34. Femeie, 61 ani, jud Hunedoara, internată în ATI Spitalul Județean Deva, confirmata cu COVID 19 în data de 28.03.2020, decedată în 23.03.2020. Comorbiditati boli cardiovasculare.

Comunicatul autorităților: 34 de decese coronavirus în România în 28 martie

Patru noi decese în România din cauza coronavirusului. Bilanțul ajunge la 34 de cazuri

Încă patru români au murit din cauza coronavirusului. Este vorba despre pacienți internați la Timișoara, Constanța, Suceava și Hunedoara. Între decedați este și un pacient cu arsuri, care a fost trasferat de la Suceava la București. Bilanțul ajunge la 34 de decese.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că au fost înregistrate încă patru decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus.

Un bărbat de 65 ani, din județul Arad, internat în Spitalul Județean Arad, transferat în data de 25 martie la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara, a murit sâmbătă. Acesta suferea și de hipertensiune arterială și obezitate.

Un alt bărbat, de 67 ani, din județul Constanța, internat în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 25 martie, a murit sâmbătă. ȘI el avea hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Pacientul 33 are 43 ani, și suferise arsuri. Acesta fusese transferat de la Spitalul Județean Suceava și operat în Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București. Bărbatul a murit sâmbătă.

De asemenea, o femeie de 61 ani, din județul Hunedoara, internată în ATI Spitalul Județean Deva. Pacienta a fost confirmată cu COVID-19 sâmbătă, dar a murit în 23 martie. Femeia suferea de boli cardiovasculare.

În toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfășurare.

Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunțat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgențe a Spitalului Filiași. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top