Connect with us
Magdalena Șerban a mărturisit de ce a ucis-o pe tânăra Alina Ciucu

Știri

Magdalena Șerban a mărturisit de ce a ucis-o pe tânăra Alina Ciucu

În urmă cu circa nouă luni de zile, Magdalena Șerban o împingea pe tânăra Alina Ciucu în fața metroului. A fost una dintre cele mai cumplite crime comise în ultimii ani în Capitală.

Crima de la stația de metrou Dristor a avut loc la scurt timp după ce Magdalena Șerban încercase să o împingă pe o altă tânără, la stația de metrou Costin Georgian.

Din fericire, aceasta a reușit să se salveze în ultimul moment.

Criminala a fost trimisă în judecată pentru omor calificat și tentativă de omor.

Potrivit rechizitoriului procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în cadrul expertizei psihiatrice, Magdalena Şerban, în vârstă de 37 de ani, a încercat să explice faptele.

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele.

Nu mai aveam dorinţă de a continua…  simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău. Dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, a spus criminala de la metrou despre atacul în care a ucis-o pe Alina Ciucu, scrie Libertatea.

Iuliana, despre care vorbește Magdalena Șerban, este prietena ei din Spania, la care a fost şi a stat din 2015 până în 2017.

Împotriva acesteia, ea a făcut un denunţ la Tribunalul de Instrucţie Coslada, în care o acuză de „rele tratamente, instigare la fapte ilicite şi denigrare cu tematică sexuală”, fapte care, în realitate, nu au existat.

Potrivit concluziilor expertizei psihiatrice, Magdalena Şerban avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

Citește și: Ce a apărut de Crăciun la stația de metrou unde Alina Ciucu a fost ucisă

Citește și: Declarația unui pasager din vagonul care a lovit-o pe Alina: „Am simțit …”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top