Connect with us
Se închid mall-urile din România?! Primul centru comercial care ar putea fi închis

Știri

Mall Băneasa ar putea fi închis, rămâne deschis doar „Carrefour”

Primul mall din România care ia în cacul să închidă temporar magazinele este Mall Băneasa, care analizează aceasta variantă. Reprezentații mall-ului discută dacă închiderea este o soluție, mall-ul fiind vizitat de mii de oameni zilnic. De asemenea acesta este foarte aproape de aeroport, dar și de zecile de clădiri de birouri din zona.

Primarul sectorului 1 a discutat cu administratorul mall-ului Băneasa

„Am discutat și posibilitatea să închidem mallul Băneasa. Am discutat. Nu este, însă, o decizie pe care să o iau eu, dar, în perioada următoare, cred că se va lua în calcul închiderea nu a întregului complex comercial, a tuturor magazinelor, pentru că eu cred, de exemplu, că hipermaketul Carrefour ar trebui să rămână deschis pentru aprovizionarea populației”, a declarat Daniel Tudorache, potrivit dcnews.ro.

Dezinfectanții nu sunt o problemă

„Nu sunt probleme cu dezinfectanții. M-am interesat la cei care produc și am înțeles că a fost o sincopă la graniță, dar se va debloca în următoarea perioadă”, a afirmat primarul, în contextul în care produsele dezinfectante nu mai sunt de găsit pe rafturile magazinelor.

Citește și:

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top