Connect with us
Maria Ghiorghiu: „Alexandra traieste si nu mai este in tara de mult”

Știri

Maria Ghiorghiu: „Alexandra trăiește și nu mai este în țară de mult”

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, susțină că Alexandra Măceșanu trăiește și este plecată de mult din țară, potrivit StiriTV. Totodată ea spune că Luiza va apărea în curând și va vorbi despre toate cele întâmplate.

Maria Ghiorghiu: „Alexandra trăiește și nu mai este în țară de mult”

Femeia care a prevăzut dezastrul din clubul Colectiv vorbește despre adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Ea susține că ele sub nicio formă nu ar fi decedate. De asemenea ea mărturisește că presupusul criminal Gheorghe Dincă minte foarte mult și încearcă să acopere o întreagă rețea de traficanți de persoane.

Citește și: Medicul care era de gardă când Alexandra Măceșanu era căutată face declarații care pot schimba cursul anchetei

Maria Ghiorghiu: „Alexandra traieste si nu mai este in tara de mult”

Maria Ghiorghiu: „Alexandra traieste si nu mai este in tara de mult”

Categoric fetele nu sunt moarte! Dincă minte precum respiră, ca să-i acopere pe alţii din reţeaua de traficanţi. Aşa cum am mai scris într-un alt articol, Luiza va apărea şi va vorbi. (…) Alexandra este în viaţă si caută să prinda momentul in care…

Citește și: Gheorghe Dincă a povestit tot ce a făcut cu Alexandra. Mărturiile primului său avocat

Iar glasul nu mai spune nimic, dar eu văd undeva pe o strada imensă, în faţa unei clădiri mari pe care o vedeam doar de pe la colţuri ca înălţime, văd oprită o motocicletă solidă, iar pe Motocicleta echipata corespunzător şi cu o cască din culorile alb şi negru pe cap, stă nimeni altcineva decat Alexandra.

Era tristă şi privea cu mare interes spre acea clădire din care, cred că trebuia să iese cineva cu care fata era. Nu am putut recunoaşte locul, dar cred că nu mai este în ţară de mult timp. Era un loc cu niste străzi impecabile, deşi era un amurg afară, se vedea cum totul era perfect în acel loc; nu era o zonă sărăcăcioasă,ci dimpotriva, era o zonă de lux”, a povestit clavăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul său.

În tot acest timp părinții fetelor speră că acestea sunt în viață și nu vor să accepte gândul că ele ar putea fi moarte. Criminalul Dincă a recunoscut că a ucis cele două adolescente, după ce le-a chinuit și le-a violat. Totuși, nu există probe concrete că fetele nu ar mai fi în viață.

Citește și: Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top