Connect with us

Știri

Marius Tucă este infectat cu COVID-19. Pe cine a avut invitat în emisiune

Marius Tucă a fost confirmat pozitiv cu noul virus. Din cauză că este infectat, emisiunea sa, Marius Tucă Show, de pe postul Aleph News, nu a mai fost difuzată în direct. În locul ei, a fost difuzată pe post o reluare a unei ediții anterioare.

Recent, Marius Tucă s-a alăturat noii televiziuni deținute de Adrian Sârbu, Aleph News. Acesta realizează emisiunea care l-a consacrat, Marius Tucă Showm

Jurnalistul Marius Tucă a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Săptămâna trecută, chiar la lansarea Aleph News, jurnalistul l-a avut în platou pe Adrian Sârbu. Recent, în altă ediție, a fost invitat medicul Adrian Streinu-Cercel.

Mediafax a anunțat faptul că Marius Tucă este bolnav de Covid-19.

„În cursul acestei după-amiezi, Marius Tucă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. El se află internat pentru 24 de ore. Starea lui de sănătate este bună, nu are febră și nici alte simptome specifice. Examenul CT al plămânilor nu a relevat configurații anormale”, scrie Mediafax.

Jurnalistul ar fi vorbit despre această încercare prin care trece chiar cu Adrian Sârbu. Acesta este optimist și susține că își dorește să se întoarcă cât mai repede în studio, având în vedere că își iubește foarte mult meseria, colegii și totodată pe toți cei care îl privesc cu interes la fiecare emisune.

„Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a declarat jurnalistul într-o discuție pe care ar fi avut-o telefonic cu Adrian Sârbu, patronul alephnews.

Pe pagina de Facebook a publicației se poate observa că sunt câteva nume mari care au fost intervievate față în față de jurnalistul Marius Tucă în ultimele două săptămâni. Printre acestea se numără patronul media Adrian Sârbu și marele regizor Cristi Puiu (care recent la festivalul TIFF a protestat în cadrul unei proiecții în privința regulilor restrictive impuse de organizatori). Au mai fost prezenți în studio și artista Lidia Buble dar și medicul Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top