Connect with us
MAYHEM si SOULFLY vor canta la Rockstadt Extreme Fest 2016

Știri

MAYHEM si SOULFLY vor canta la Rockstadt Extreme Fest 2016

MAYHEM si SOULFLY completeaza lista formatiilor anuntate pentru festivalul ROCKSTADT Rockstadt Extreme Fest 2016, eveniment ce are loc in perioada 11-14 august la baza cetatii din Rasnov. Cele doua formatii se alatura altor 29 confirmate pana in acest moment: Parkway Drive, Moonsorrow, TesseracT, Insomnium, Tankard, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Soilwork, Morgoth, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Hypno5e, Ordinul Negru, E-An- Na, Postvorta, Moribund Oblivion, Stercore si Berserkers.

Din pacate, organizatorii au anuntat ca americanii de la MISFITS si-au anulat toate concertele programate in Europa. Pretul abonamentelor pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 este urmatorul:
Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016
Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 lei (SOLD OUT)

Pentru cei interesati sa ajunga la acest eveniment trebuie amintit ca NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. Abonamentele pot fi achizitionate online de pe: eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Citeste si: Vadim rockerul care l-a impresionat pe Florin Calinescu

WOW! Uite cum aratau cele mai tari staruri rock in copilarie

Cine este MAYHEM

In premiera in Romania, MAYHEM, poate cea mai controversata formatie din istoria muzicii extreme, va concerta cu un set special in care va interpreta integral albumul debut, De Mysteriis Dom Sathanas, compus si inregistrat alaturi de Euronymus si Varg Vikernes. Interpretarea acestui album va fi completata si de alte compozitii extrase din catalogul discografic al formatiei norvegiene. Considerat unul din cele mai influente albume ale muzicii black metal, compozitia discului a debutat in 1987, insa lansarea a venit abia in 1994, dupa cel mai controversat capitol al scenei norvegiene, umbrit de crime si sinucideri. Show-ul de 75 de minute va marca si prima aparitie a formatiei atat in Romania cat si pe taramurile Transilvaniei, in timp ce productia in sine va marca cel mai extrem show metal desfasurat vreodata pe teritoriu autohton.

Cine este SOULFLY

SOULFLY, trupa fondata de legendarul Max Cavalera, revine si ea in Romania, la Rockstadt Extreme Fest. Pentru Romania, Soulfly va prezenta un set Best Of, incluzand atat compozitii din repertoriul formatiei lansate in 1997 cat si compozitii clasice SEPULTURA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top