Connect with us
Mesajul criminalei de la metrou pentru tânăra pe care a ucis-o

Știri

Mesajul criminalei de la metrou pentru tânăra pe care a ucis-o

Magdalena Șerban, femeia acuzată de crima de la metrou, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Prin intermediul avocatei sale, ea a trimis un mesaj chiar în ziua înmormântării tinerei pe care a aruncat-o în fața trenului.

La audieri, autoritățile nu au reușit să obțină prea multe detalii de la femeie, pentru că nu este coerentă. A confirmat doar imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Ce mesaj a transmis criminala din spatele gratiilor

Prin intermediul avocatei sale, ea a transmis un mesaj.

„S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi.

Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs.”, a precizat avocata Magdalenei Şerban, potrivit Observator.tv.

Ce cred anchetatorii

O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, anunță Libertatea.ro.

Femeia nu a fost foarte cooperantă cu anchetatorii, care încă nu au reușit să afle motivele care au împins-o să comită gestul.

„Eu sunt în poze. N-am făcut nimic”, a fost singura declarație pe care a făcut-o în fața anchetatorilor, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Crima care a șocat în țară întreagă

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, la stația de metrou Dristor, o femeia a împins o tânără pe șine. În urma impactului aceasta și-a pierdut viața. Ulterior, oamenii legii au lansat un apel disperat pentru prinderea criminalei.

Femeia a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Ea a fost identificată în baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Poliţia a transmis apoi semnalmentele acesteia, cerând şi sprijinul populaţiei pentru găsirea ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

“Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre.”, a transmis Poliţia Capitalei, după ce femeia a fost prinsă.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Iniţial s-a suspectat că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu ea.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte. Ea a împins o altă tânără, care a reușit să se salveze. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Citește și Secretul fostului Principe Nicolae a fost dezvăluit. Veste NEAȘTEPTATĂ la Casa Regală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top