Connect with us

Știri

Mesajul incredibil postat de Luiza Melencu înainte de a fi răpită

Luiza Melencu a făcut o postare care acum pare a fi incredibil de tristă, chiar înainte de a fi răpită. A fost ulima postare a adolescentei pe contul său de Facebook.

Mesajul incredibil postat de Luiza Melencu înainte de a fi răpită

Luiza Melencu a făcut o postare pe Facebook înainte de a fi răpită, fără ca măcar să bănuiască că va fi ultima dată când va posta ceva pentru prietenii ei din online. Fata a scris un citat înduioșător, care se pare că este extrem de adevărat, mai ales în contextul acestui caz.

Citește și: EXPLOZIV Luiza a fost activă pe WhatsApp, joi! Aceasta a iesit dintr-un grup joi

“Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea, înseamnă curaj, nu slăbiciune!”, a scris pe pagina ei Mihaela Luiza Melencu sau „Lulu” așa cum îi spuneau prietenii apropiați.

Mesajul incredibil postat de Luiza Melencu inainte de a fi rapita

Mesajul incredibil postat de Luiza Melencu inainte de a fi rapita

Luiza visa să facă școala de șoferi și să devină asistenă, avea planuri de viitor care i-au fost spulberate pur și simplu în cateva clipe de monstrul din Caracal Gheorghe Dincă. Criminalul a mărturisit că a răpit-o, a violat-o, a bătut-o și a ucis-o cu sânge rece. În primă fază el a declarat că i-a aruncat corpul în Dunăre și așteptat să vadă cum se duce la fundul apei cadavrul.

Citește și: Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților

Familia Luizei încă mai speră că adolescenta este în viață, pentru că nu există niciun indiciu care să conducă la ideea ca ea este moartă. Există doar mărturia lui Gheorghe Dincă, însă nu sunt alte dovezi. Chiar dacă s-au găsit oase la marginea unei liziere de lângă Caracal, se pare că acestea nu pot analizate în mod corespunzător de INML pentru că sunt prea deteriorate.

Citește și: Ce spune mama Luizei Melencu despre faptul că telefonul fiicei ei a fost utilizat

Citește și: Tatăl Luizei Melencu, dezvăluiri despre ultima convorbire cu fiica sa

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top