Connect with us
Metroul nu va circula în noaptea de Înviere. Anunțul Metrorex

Știri

Metroul nu va circula în noaptea de Înviere. Anunțul Metrorex

Metrorex a făcut un anunț de ultimă oră: metroul nu va circula în noaptea de Înviere, iar întregul program al trenurilor va fi modificat în perioada Paștelui. Această măsură vine pe fondul epidemiei de coronavirus și a măsurile dure impuse de autorități în această perioadă.

Metroul nu va circula în noaptea de Înviere. Anunțul Metrorex

Programul circulației metrourilor va fi modificat în perioada 17-20 aprilie, având în vedere ordonanțele militare care impun anumite măsuri pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus. Metrourle vor cicula la intervale de 10-11 minute, iar în noaptea de Înviere circulația acestora va fi oprită.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, Metrorex reorganizează circulația trenurilor de metrou, astfel: în perioada 17- 20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străulești) la un interval de circa 11 minute.

De asemenea, informăm publicul călător că în contextul actual și ținând cont de Ordonanța Militară nr.2/21.03.2020 care prevede la art. 9, alin. 2 că : “Se pot oficia slujbe în locașele de cult de către slujitorii bisericești/religioși, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020 , trenurile de metrou nu vor circula!   Vă urăm sărbători cu sănătate alături de cei dragi!”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

În altă ordine de idei, vă reamintim că un angajat al Metrorex a fost depistat pozitiv noul coronavirus în cursul zilei de marți, 31 martie. Conform reprezentanților Metrorex, bărbatul era controlor acces metrou la stația Laminorului. Acesta afla în concediu medical din data de 20 martie din cauza unor alte probleme de sănătate.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top