Connect with us
Migranți ilegali prinși la granița cu Serbia. Poliția de frontieră a reținut miercuri patru cetățeni irakieni care încercau să intre fraudulos în România.

Știri

Migranți ilegali prinși la granița cu Serbia

Migranți ilegali prinși la granița cu Serbia. Poliția de frontieră din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a reținut miercuri noaptea patru cetățeni irakieni care încercau să intre fraudulos în România.

Migranți ilegali prinși la granița cu Serbia : 4 bărbați cu vârste între 25 și 35 de ani

Trupele de frontieră împreună cu poliţişti ai secţiilor 3 şi 5 din Poliţie Sânnicolau Mare i-au depistat pe cei 4 indivizi în timp ce traversau granița sârbo-română pe un câmp. Cetățenii irakieni treceau linia frontierei pe jos când au fost reperați de patrule.

Poliția de Frontieră a emis un comunicat, în cursul zilei de azi, în care explică situația. ”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni. Vârstele celor 4 bărbați sunt cuprinse între 25 şi 35 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp şi intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.”

Citește și: Migranți ilegali prinși la Vama Giurgiu

După interogare, cei 4 cetățeni vor fi predați unei echipe operative aparținând de Serviciului Pentru Imigrări Timiş. Această ultimă instanță va aplica măsurile legale necesare.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top