Connect with us

Știri

Mihaela Radulescu a fost PUSA LA COLT de propriul ei iubit: „Eu sunt SEFUL!”

Am trait s-o vedem si pe asta! Mihaela Radulescu a fost pusa la colt de iubitul ei, Felix Baumgartner, care a venit in Romania pentru evenimentul intens promovat de jurata de la Romanii au talent, „Wings for live”.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au participat la „Wings for live” ieri, un maraton realizat in scopuri umanitare. Vedeta a petrecut seara de dinainte intr-un club de fite din Mamaia, insotita de iubitul ei austriac.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, CEA MAI RUSINOASA INFRANGERE DIN 2015

Jurnalistii au fost prezenti la maraton, unde l-au intrebat pe Felix daca are de gand sa o ceara de nevasta pe Mihaela Radulescu, moment in care vedeta a intervenit extrem de nervoasa cerandu-le reporterilor sa nu mai puna intrebari incomode.

Felix Baumgartner a acordat un interviu unui post de televiziune unde a cam pus-o la colt pe iubita acestuia, spunand ca el este cocosul in relatie: „Nu face pe sefa cu mine, probabil pentru ca stie ca eu sunt seful! Cateodata mai incearca, iar eu o las pentru ca stiu ca asta o face fericita, dar in majoritatea timpului eu sunt seful!”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top