Connect with us

Știri

Mihaela Radulescu, mesaj pentru cei care o critica: „Parca-s lilieci spanzurati de crengi”

Mihaela Radulescu a scris un text pentru toti cei care o critica sau o urasc in urma pozitiilor controversate pe care le-a avut in ultima vreme. Jurata de la ROMANII AU TALENT i-a numit pe crtici „lilieci spanzurati de crengi”.

„N-au cum sa-ti ia niciodata ce ai in suflet. Nu au cum sa-ti ia ce ai in cap. Nu-ti pot trai viata, nici nu-ti pot accesa linistea si nu-ti pot simti iubirea. Ei pot doar sa te urmareasca cu priviri incruntate, iti pot arunca peste gardul bunei-cuviinte niste vorbe grele si fara miza si mai pot visa ca te clatina.

CITESTE SI> A STRANS 1.500 BONURI FISCALE SI E POSIBIL SA FIE MARELE CASTIGATOR AL ANAF

Tu zambeste-le, dar ignora-i, caci nu te pot ajunge din urma, chiar daca sunt mereu pe urmele tale ….E valabil pentru oricine are succes si siguranta de sine, pentru oricine a ales sa-si imbogateasca destinul si sa-si bucure inima, traind ce vrea, cum vrea, cu cine vrea. Nu va temeti de rautatea oamenilor, ci antrenati-va spre a nu-i mai lasa in universul vostru.

Caci…se poate. Eu sunt o dovada buna:)))) si inca vie:)). Cand ei stau pe loc si se chinuie sa-mi mai faca un rau, eu sunt deja la al doilea dans, la al doilea vis implinit, la urmatorul proiect, la a doua tura de alergare….. Cand ei au spume la gura, eu am un sarut fierbinte pe buze…. Cand ei se uita spre viata mea de parca-s lilieci spanzurati de crengi, care vad invers si prost, eu am deja bagajele facute spre o alta destinatie si imi tresalta inima de bucurie ca pot trai atat de intens, de liber si de…normal, pana la urma….

Cand ei fac gasti, eu fac echipe cu fii-miu si colegi de-ai lui si ne intrecem in toate sporturile care ne bucura. Cand pe ei ii roade, pe noi ne mangaie soarele, marea si lumea frumoasa din universul nostru.
Ceea ce e bine de stiut si de aplicat pe orice viata care vrea sa fie…A TA.”, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top