Categorii Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5: Mihaela, tinta barfelor concurentilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cei 10 concurenti plecati la munte nu i-au uitat pe cei ramasi acasa. Mihaela a fost tinta barfelor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Adriana a dat tonul barfelor: „Nu mai stiu ce a zis aia pentru ca aveam niste nervi… Cand mi-a zis „Bai Fetito!” voiam sa ii zic „iti trag una de nu te vezi!”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cei 10 concurenti au continuat sa o barfeasca pe Mihaela, iar Valentin si Tudor au facut glume pe seama ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Adriana a spus de la ce a pornit discutia: „Mi-a spus-o la cearta de la cumparaturi. Mi-a zis-o pe un ton superior si nu ii permit asa ceva. Nu e un secret”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Ea a spus ca n-a fost interesata de mine. Daca tot a spus asta, nu trebuia sa vorbeasca despre mine la munte”, a afirmat Mihaela. „Era o dezbatere care oricum ar fi avut loc”, a continuat Adriana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor s-a implicat in discutie si a facut o referire la relatia de prietenie dintre Mihaela si Ciprian: „Nu se vede o prietenie, mi-am dat seama ca nu doar eu am aceeasi parere”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa a fost si ea deranjata de faptul ca Lavinia a discutat despre ea la munte: „I-as sugera Laviniei sa nu mai introduca in niciun material”, a spus Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Lavinia a spus ca, la munte, cei 10 concurenti au incercat sa discute despre ceva care sa nu aiba legatura cu emisiunea, dar nu au reusit.

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More