Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IANUARIE. MPFM SEZON 5: SCANDAL intre Natasa si Lavinia!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Rivalitatea dintre Natasa si Lavinia a erupt in editia de miercuri! Cele doua si-au aruncat vorbe grele si chiar si Eduard a intrat in colimator!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Toata cearta a pornit de la o discutie pe tema bugetului de cumparaturi din casa fetelor. Natasa a fost deranjata de implicarea lui Eduard in aceasta problema, iar apoi au izbucnit certurile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Natasa a inceput sa o atace pe Lavinia: Natasa si lavinia s-au certat iar. “Cand te aud pe tine mi se strica dimineata”, a spus Natasa. Eduard s-a implicat in discutie si i-a spus sa taca. “Esti purtatorul ei de cuvant? Tu ce stii sa faci bun in casa asta?”, a replicat fata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Natasa a continuat atacurile la adresa cuplului si i-a spus Laviniei ca este „mahalagioaica” si ca Eduard se enerveaza si da cu pumnii in obiectele din casa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Lavinia a afirmat ca singurul lucru pe care l-a avut de spus la adresa Natasei a fost ca aceasta are probleme hormonale, insa ca toata lumea le are. „Nu inteleg de unde iti dai tu cu parerea la adresa mea!Manipulezi pe taota lumea!“, a acuzat Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Natasa a acuzat ca Lavinia este „betiva” si ca aceasta a stat in stare de ebrietate trei zile. Totodata, aceasta a mai spus ca Lavinia este la menopauza si ca a vrut sa isi cumpere un vibrator!

CITESTE SI: MPFM SEZON 5: Cearta intre Natasa si Lavinia

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top