Connect with us
Nelu Tătaru: Am fost nebulizat, de aceea nu am luat COVID-19

Știri

Nelu Tătaru: Am fost nebulizat, de aceea nu am luat COVID-19

Nelu Tătaru a explicat cum a reușit să nu se infecteze cu coronavirus, deși a vizitat zeci de spitale și a făcut  control în aproape toată țara. Ministrul Sănătății este unul din cei mai apreciați membri ai guvernului, considerat de public ca singurul cu adevărat implicat în situația gestionării pandemiei de coronavirus din România.

Mulți se întreabă cum a reușit Nelu Tătaru să nu se îmbolnăvească cu coronavirus, deși a fost în cele mai mari focare din țară și a făcut vizite în toate spitatele probleme.

Nelu Tătaru: Am fost nebulizat

Nelu Tătaru a povestit la DIGI24 în calitate de invitat la emisiunea „În fața ta”, că a fost nebulizat înainte de fiecare inspecție și după fiecare. Mai precis a fost supus unor proceduri de tratament și dezinfectare care l-au ținut departe de COVI-19.

Asta este marele „secret” al Minisitrului Sănătății care a explicat și cât de greu i-a fot să gestioneze de la București situația și atunci a hotărât că doar prin controale o poate evalua corect.

Tătaru a fost cel care a instituit conducerea militară la spitalul din Suceava și izolat orașul prin Ministerul de Interne.  A demis directori de spitale, de la DSP și a făcut „revoluție” cu toți cei care nu respectau procedurile.

Noile reguli în starea de alertă

Ministrul Sănătății a povetit la TVR care sunt noile reguli în starea de alertă.

Nelu Tătaru, despre pericolul din transportul în comun. Când se vor deschide mall-urile

Din 15 mai a început relaxarea restricțiilor, odată cu ridicarea stării de urgență și impunerea stării de alertă. Astfel, mai multe afaceri s-au redeschis, oamenii pot ieși din nou în parcuri și la plajă. În plus, deplasarea este liberă, fără necesitatea unei declarații care să ateste traseul parcurs, iar terasele și-au reluat și ele activitatea, dar cu respectarea unor reguli stricte. De la 15 iunie este așteptată o nouă etapă de relaxare, care ar prevede și deschiderea mall-urilor așteptată cu nerăbdare de români. Despre acest aspect a vorbi Nelu Tătaru, precum și despre riscurile pe care le implică transportul în comun.

Nelu Tătaru, despre pericolul din transportul în comun. Când se vor deschide mall-urile

Nelu Tătaru, despre pericolul din transportul în comun. Când se vor deschide mall-urile

Nelu Tătaru, despre pericolul din transportul în comun. Când se vor deschide mall-urile

Nelu Tătaru a declarat că ziua de 15 iunie, în care vor fi anunțate următoarele măsuri de relaxare, ar putea fi destinată și deschiderii mall-urilor. Astfel, dacă acest lucru se va întâmpla, reprezentanții vor fi anunțați încă de pe 10-11 iunie, pentru a se pregăti așa cum trebuie, pentru a ține cont de toate demersurile necesare pentru deschiderea magazinelor în siguranță. Institutul de Sănătate publică analizează măsurile ce vor fi adoptate. Continuarea aici.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anubis

    2020-06-06T15:52:45+03:00 at 15:52

    scoaterea in evidenta a mansetei albe si manusa neagra la cravata neagra simbol mason…..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top