Connect with us
O nouă descoperire macabra: oase noi în curtea lui Gheorghe Dinca

Știri

O nouă descoperire macabră: oase noi în curtea lui Gheorghe Dincă

S-au descoperit oase noi în curtea presupusului criminal Gheorghe Dincă. Anchetatorii au reușit în sfârșit să afle ce era ascuns în gropile betonate din curtea suspectului. Conform procurorilor criminaliști care efectuează și în acest moment cercetări la fața locului, mai multe oase au fost descoperite în curtea lui Dincă.

O nouă descoperire macabră – oase noi în curtea lui Gheorghe Dincă

Au fost verificate amănunțit toate gropile din curtea lui Gheorghe Dincă. De asemenea pereții au fost scanați cu aparatul performant adus de anchetatori. Astfel s-au descoperit oase noi în curtea presupusului criminal, care a recunoscut că a ucis două adolescente după ce le-a luat la ocazie.

Citește și: Viorica Dăncilă ia măsuri importante după cazul Caracal

Oamenii legii bănuiesc că există și alte victime ale fostului mecanic auto din Caracal și că activitatea criminală a acestuia se întinde pe foarte mulți ani.

O nouă descoperire macabra: oase noi în curtea lui Gheorghe Dinca

O nouă descoperire macabra: oase noi în curtea lui Gheorghe Dinca

Nu se știe încă dacă fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de natură umană sau animală, însă se știe că acestea au fost îngropate foarte bine. Se vor scana în continuare pereții din casă pentru că se indică deja nereguli și în acele zone.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a făcut recent acuzații destul de grave la adresa șefului DIICOT central, Felix Bănilă. „În cazul Alexandrei nu a dat nicio explicație. Doar a reamintit acel raport intermediar al INML. Care sunt elemente de probă care dovedesc că Alexandra a decedat? Din punctul meu de vedere să vii să arunci o asemenea aberație atâta timp cât nu ai tabloul complet, este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face șeful DIICOT. Ar fi trebuit să se abțină în a face predicții”, a declarat Cumpănașu pentru Antena 3.

Citește și: Viorica Dăncilă ia măsuri importante după cazul Caracal

Citește și: Informații șocante despre proxeneții din Caracal: fete de liceu racolate, violate și șantajate cu filmări

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top