Connect with us
O tânără a fost găsită moartă în stația de metrou Dristor 1 din București

Știri

UPDATE. Crimă la metrou. O tânără a fost găsită moartă în stația de metrou Dristor 1 din București. Suspecta a fost depistată

O tănără de 25 de ani a fost găsită moartă în stația de metru Dristor 1 din București. Polițiștii au crezut inițial că este vorba de o sinucidere, dar după declațiile martorilor au și vizionarea camerelor de supraveghere au schimbat cercetarea. Tânăra de 25 de ani a fost împinsă de o femeie în fața trenului. Crima de la metroului bucureștean a pus poliția în alertă.

Criminala de la stația de metrou Dristor 1 a mai încercat să ia viața unei alte femei, în aeeași zi și sub aceeași forma în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, 06:21 – Autoarea – suspecta – crimei se află în secția de poliție și este deja audiată, conform Știrilor Pro TV. Martorii susțin că între femeia care a omorât-o pe tânăra de 25 de ani nu a existat înainte de acest gest îngrozitor nici o discuție. Reamintim ca suspecta a mai încercat în aceași zi să ia viața altei femei, în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, ora: 05:40 – Autoarea crimei, suspecta principală în acest caz, a fost depistată conform unor surse din cadrul poliției. Unele surse susțin că numele femeii care a luat viața tinerei de 25 de ani la metrou Dristor 1 este Madgalena.

Anterior, o altă femeie de 36 de ani a fost condusă la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, femeia fiind lăsată în stare de libertate.

UPDATE – Crima de la metrou a șocat întreaga capitală, zeci de echipaje sunt în căutarea autoarei.

Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

UPDATE, 23:41 – Potrivit unor surse citate de evz.ro se pare că tânăra de 25 de ani găsită moartă la metrou ar fi fost ucisă. Sursele  Realitatea TV susțin că suspecta nu a fost prinsa!

„Scene de groaza in Capitala! Potrivit surselor mele, prima ipoteza a anchetatorilor este ca incidentul de la statia de metrou Dristor a fost unul provocat! O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului si a murit. Suspecta ar fi o femeie care anterior ar fi incercat sa mai omoare pe cineva la o alta statie de metrou. MARE GRIJA DACA CIRCULATI CU METROUL!”, a scris pe Facebook, Ionela Arcanu, reporter Realitatea TV.

UPDATE: Reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov au precizat, pentru agenţia de presă mediafax.ro, că o femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani a murit, ea fiind găsită pe şinele de metrou, la staţia Dristor 1.

Ar fi vorba despre o femeie căreia i-ar fi căzut ghiozdanul şi s-a dezechilibrat. Echipajele Metrorex au intervenit și au solicitat intervenția SMURD.

Trenurile au circulat pe un singur fir, însă la scurt timp circulația a fost reluată pe ambele sensuri.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou.

Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sitem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

TRAGEDIE fără margini! O persoană a murit iar 18 sunt rănite

Tragedie fără margini în această dimineaţă. O explozie s-a produs în apropierea unui terminal de gaz. Bilanțul anunțat de poliție este unul cât se poate de tragic: un mort și 18 răniți.

Inițial, presa vorbea despre cel puțin 60 de răniți. Deflagraţia a avut loc în jurul orei locale 9.00, respectiv 10.00 ora României şi a fost urmată de un incendiu.

O explozie s-a produs în apropierea unui terminal de gaz

Autorităţile din Austria anunţă că acum lucrurile sunt sub control la terminalul Baumgarten. Acesta este principalul centru de distribuţie pentru gazele naturale livrate de Rusia şi Norvegia în Austria şi de acolo mai departe către nordul Italiei şi sudul Germaniei.

Are o capacitate de 40 de miliarde de metri cubi şi a fost inaugurat în 1959. Terminalul Baumgarten este controlat de gigantul petrolier OMV.

Citeşte şi Se schimbă BULETINELE! Românii trebuie să meargă la poliție pentru schimbare

Propunerea de introducere a unui nou tip de carte de identitate a vost votată în Senat. Acum va intra în dezbatere în Camera Deputaților.

Proiectul presupune faptul că românii vor putea avea buletine electronice începând cu vârsta de 14 ani.

Se dorește această schimbare fiindcă acest tip nou de buletin vine la pachet cu multe alte facilități:

  • le vom putea folosi pentru serviciile electronice
  • vor putea ține și locul carturilor de sănătate

În prezent acest proiect de lege se află în dezbatere și vot în Camera Deputaților, forul decizional. Dar, aplicarea lui depinde și de aprobarea prin decret de către șeful statului și de publicarea în Monitorul Oficial.

Însă nimeni nu va fi obligat să facă această schimbare, dacă nu o dorește

Proiectul de lege mai prevede și că vor putea fi eliberate cărţi de identitate cu valabilitate de doi ani pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani.

Cu valabilitate de patru ani pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani şi cu valabilitate de 10 ani, după împlinirea vârstei de 18 ani.

Personalizarea documentelor se va realizeaza în Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Cei care au inițiat acest proiect afirmă că titularul unui astfel de document electronic va putea fi folosit pentru o gamă largă de servicii: bancare, fiscale, sociale, financiare, educaţionale, ceea ce va conduce la simplificarea interacţiunii cu autorităţile publice, prin creşterea calităţii şi accesibilităţii serviciilor publice.

Citeşte şi Monica Pop, declaraţie despre Alexandru Arșinel: “… o nouă tragedie”

Medicul Monica Pop a făcut declarații cutremurătoare despre Alexandru Arșinel. Marele actor a fost supus luni unei intervenții chirurgicale la inimă după ce, pe 10 decembrie, a ajuns la spital acuzând dureri puternice în piept.

Monica Pop a declarat că dacă Alexandru Arșinel ar fi neglijat simptomele și nu ar fi ajuns la timp la spital, ar fi avut loc o nouă tragedie.

”Am fi avut un nou deces. Multi oameni din tara asta cauta evenimente cu adrenalina. Este cea mai mare tampenie. (…) Necazurile foarte mari pe care le-a avut, pentru ca pierderea partenerei de scena, partenera de viata, cu o apropiere sufleteasca, este o chestie peste care foarte greu poti sa treci”, a declarat Monica Pop, citată de wowbiz.ro.

Medicii Spitalului Universitar de Urgență București au declarat, într-o conferinţă de presă, că Alexandru Arşinel a suferit un sindrom coronarian acut.

Managerul Spitalului Universitare de Urgenţă a dat detalii exacte despre ce se întâmplă în acest moment cu Alexandru Arşinel.

Cardiologii susţin că actorului i-a fost montat în această dimineaţă un stent şi că este cooperant, conştient şi are o stare generală favorabilă.

“A ajuns aseară la camera de gardă cu o durere toracică inferioară, a fost supus mai multor analize şi s-a decis internarea. Pentru a avea şi o părere medicală mai amănunţită, a venit şi domnul profesor Vinereanu.

Alexandru Arşinel a fost supus unei intervenţii chirurgicale luni

A venit conştient, cooperant, cu o durere difuză. Starea domniei sale s-a păstrat pe parcursul nopţii. (…) Astăzi a fost supus unei coronarografii, în urma căreia s-a decis implantarea unui stent.

70% era obstruată artera, motiv pentru care s-a decis introducerea unui stent. (…) Totul a decurs normal, fără complicaţii. A fost un sindrom coronarian acut. Asta este titulatura modernă. (…) Starea domniei sale este favorabilă, mănâncă şi este foarte bine.

În funcţie de starea sa, domnul profesor Vinereanu şi medicii din secţia cardiologie vor decide externarea.”, au declarat medicii în cadrul unei conferinţe de presă.

Medicii au vorbit şi despre posibilitatea ca starea actorului să se fi agravat după şocurile suferite în ultima perioadă, după pierderea partenerei sale Stela Popescu, dar şi a actriţei Cristina Stamate.

“Stresul este implicat în aproape toată patologia cardiacă, însă dânsul are şi alte afecţiuni. Medicul cardiolog o să-i prescrie şi nişte recomandări la externare.”, au conchis medicii.

Aceştia au precizat că Alexandru Arşinel va putea urca încontinuare pe scenă dar după o perioadă de recuperare.

Alexandru Arşinel a ajuns duminică, de urgenţă, la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul a fost suspus unor investigaţii imediat, iar medicii de la camera de gardă au decis să-l interneze.

Citeşte şi 4 jandarmi au fost răniţi într-un accident în Bucureşti

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anon

    2017-12-13T00:46:08+02:00 at 0:46

    cine era femeia ucisa?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top