Connect with us
oferta emag la iphone black friday 2017

Știri

Oferta eMAG la Iphone Black Friday 2017

Oferta eMAG la Iphone Black Friday 2017. Printre cele mai populare telefoane mobile la nivel mondial, smartphonurile Apple au ajuns anul acesta la modelele Iphone X și Iphone 8.

Click AICI să vezi oferta eMAG la smartphonurile Apple iPhone!

Iphone X vine cu un ecran Super Retina de 5,8 închi complet nou, care încape perfect în mână și îți încânta ochii.  Un spațiu minuscul găzduiește unele dintre cele mai sofisticate tehnologii pe care gigantul american le-a dezvoltat vreodată, inclusiv camere și senzori ce permit Face ID.

Face ID (recunoașterea facială) utilizează tehnologia camerei TrueDepth și este ușor de configurat. Această proiectează și procesează peste 30.000 de puncte invizibile pentru a creă în profunzime o hartă precisă a feței tale.

Apple se laudă că Iphone X vine cu cea mai rezistentă sticlă văzută vreodată la un smartphone, atât pe partea din față, cât și pe spate. Oțel inoxidabil chirurgical, încărcare wireless și rezistentă la apă și praf. Telefonul vine cu o cameră de 12 MP, animoji, și cu un procesor A11 Bionic.

Iphone 8 aduce noi ecrane Retina HD de 4,7 inch si 5.5 inch. Telefonul are spatele din sticlă, ce permite încărcarea wireless ușoară și este rezistent la praf și apă.

iPhone 8 include o cameră de 12 MP mai avansată, cu un senzor mai mare și mai rapid, un nou filtru de culoare, pixeli cu adâncime superioară și stabilizare optică a imaginii pentru fotografii și filmări.

Oferta eMAG la Iphone Black Friday 2017: Reduceri la smartphone-ul Apple

Sunt anunțate reduceri mari la telefoanele din gama Apple, cu ocazia Black Friday. eMAG dă startul acestui eveniment în data de 17 noiembrie.

Având în vedere experiența anilor trecuți, ne putem aștepta ca la primele ore ale dimineții, retailerul online să lanseze campania de reduceri.

Pentru a comanda rapid, intră în contul tău și completează adresa de livrare. Pe lângă livrarea prin curier, ți-am pregătit și 15 showroom-uri eMAG și 600 de oficii poștale pentru ridicarea personală. Caută-l pe cel mai apropiat de tine, recomandă retailerul.

Este important de menționat faptul că nu se știe care va fi ora exactă la care începe eMAG Black Friday 2017, deci aplicația eMAG e utilă în această situație.

Cele mai bune prețuri și reduceri de la eMAG de Black Friday 2017 la diferite categorii de produse!

Consultă AICI catalogul eMAG de Black Friday 2017 – Live TEXT!

Telefoane mobile
Televizoare
Laptopuri
Imbracaminte femei
Imbracaminte barbati
Hard disk-uri
SSD
iPhone
Memorii PC
Cuptor pe gaz
Frigidere
Smartphone
Incarcatoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspiratoare
Centrale termice
Plite incorporabile
Cuptor electric
Plăci de bază
Electrocasnice pentru bucătărie
Boilere
Aparate de aer condiționat
Aparate de încălzire
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașini de tocat
Componente PC
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulator extern (Power Bank)
Plăci video
Selfie stick
Monitoare
Consumabile
Imprimante
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Tastaturi
Scannere
Memorii USB (stickuri)
Smartwatch
HDD extern
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
Blendere
Tablete
Hote

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top