Connect with us
Oferta eMAG la laptopuri Black Friday 2017

Știri

Oferta eMAG la laptopuri BLACK FRIDAY 2017

Oferta eMAG la laptopuri de Black Friday 2017: De Black Friday 2017 ai ocazia să îți cumperi un laptop și accesorii pentru laptopuri la cel mai bun preț, de la retailerul online eMAG.

CLICK AICI să vezi oferta eMAG la laptop!

Ai la dispoziție o gamă variată de modele foarte performante din care poți alege. Producătorii HP, ASUS, Dell, Lenovo, Acer, Apple, Alienware, Toshiba, Odys, Allview au pregătit laptopuri menite să satisfacă toate gusturile.

Laptopuri de tip Bussines, pentru acasă, pentru Gaming, notebook-uri sau Ultrabook-uri, la cel mai bun preț de Black Friday 2076.

Poți achiziționa un laptop cu procesor Intel Core, 13, 17, 15, Xeon, Dual Core, Quad Core sau Pentium la un preț special cu ocazia acestei zile.

De asemenea, poți să îți cumperi accesorii pentru laptop la reducere de Black Friday. Hard-diskuri, baterii pentru laptop, memorii RAM, genți laptop, Coolere și standuri pentru laptop, toate acestea sunt la un preț special!

Reduceri la laptop și accesorii de Black Friday 2017 la eMAG

Anual, Black Friday vine cu o gamă de reduceri la foarte multe produse din mai multe categorii. Organizată în fiecare an în Statele Unite ale Americii, în ultima vineri din noiembrie, Black Friday s-a răspândit în mai multe zone ale globului, aducând reduceri masive pentru o seară.

Black Friday 2017 în România aduce reduceri chiar și de 70%. Produse precum electrocasnice, accesorii IT, telefoane mobile, laptop-uri, PC-uri, frigidere, aspiratoare, etc. Printre participanții la Black Friday 2017 se numără eMAG, care va organiza această zi a reducerilor pe 17 noiembrie.

Anul trecut eMAG a vândut de peste 300 milioane lei de Black Friday. În ultimii ani, eMAG a dat drumul campaniei in cursul dimineții, între orele 6.00 și 7.00, produsele cele mai interesante terminându-se în primele minute. Tocmai de aceea este necesar să te miști cât mai repede, pentru a nu rata cea mai bună ofertă. Este indicat să aveţi aplicaţie eMAG instalată pe telefon pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Cele mai bune prețuri și reduceri de la eMAG de Black Friday 2017 la diferite categorii de produse!

Consultă AICI catalogul eMAG de Black Friday 2017 – Live TEXT!

Telefoane mobile
Televizoare
Laptopuri
Imbracaminte femei
Imbracaminte barbati
Hard disk-uri
SSD
iPhone
Memorii PC
Cuptor pe gaz
Frigidere
Smartphone
Incarcatoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspiratoare
Centrale termice
Plite incorporabile
Cuptor electric
Plăci de bază
Electrocasnice pentru bucătărie
Boilere
Aparate de aer condiționat
Aparate de încălzire
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașini de tocat
Componente PC
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulator extern (Power Bank)
Plăci video
Selfie stick
Monitoare
Consumabile
Imprimante
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Tastaturi
Scannere
Memorii USB (stickuri)
Smartwatch
HDD extern
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
Blendere
Tablete
Hote

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top