Connect with us
Oferta eMAG la tablete BLACK FRIDAY 2017

Știri

Oferta eMAG la tablete BLACK FRIDAY 2017

Oferta eMAG la tablete BLACK FRIDAY 2017. Black Friday este momentul potrivit pentru a cumpăra o tabletă sau accesorii pentru tableta ta, iar retailerul eMAG vine cu o sumedenie de oferte pentru aceste dispozitive electronice.

CLICK AICI să vezi oferta eMAG la tablete!

Astăzi, tabletele au devenit sinonime cu calculatoarele, însă sunt plate, mobile și pot fi operate prin utilizarea touchscreen. Apple a venit cu modelul de tabletă iPad în 2010, însă nu a fost deschizător de drumuri, pentru că ele existau și înainte.

Popularitatea crescută a tabletelor a generat un interes substanțial în rîndul multor companii, care au găsit mult mai utilă înlocuirea notebook-urilor și PC-urilor tradiționale cu tablete.

Tabletele au devenit în ultima vreme unele dintre cele mai utilizate gadgeturi la nivel mondial. Apple, cu modelul iPad, Samsung, cu gama Galaxy Tab, dar și alte companii precum Lenovo, Allview sau Microsoft, se întrec pe piața tabletelor.

Cele mai recente tipuri de tablete dispun de cipuri pe arhitectura pe 64 de biti de clasa desktop și furnizează performanțe de procesare de top, fiind la un nivel ridicat și în ceea ce privește nivelul de grafică.

De asemenea, poți cumpăra acum o husă pentru tabletă la un preț senzațional. Poți alege o husă universală, una de tip book cover sau o carcasă.

Poți menține ecranul tabletei mereu protejat cu o folie de protecție. Foliile de protecție pentru tablete sunt acum la reducere.

Încărcătoarele pentru toate tipurile de tabletă sunt la un preț special de Black Friday. și tastaturile sau suporturile auto sunt la ofertă.

Oferta eMAG la tablete BLACK FRIDAY 2017

Black Friday, „sărbătoarea” reducerilor masive își are originea în Statele Unite ale Americii. Anual, în ultima vineri din noiembrie, după Ziua Recunoștinței, magazinele de peste Ocean își deschid porțile pentru a oferi reduceri spectaculoase la o gamă variată de produse.

Și România a adoptat Black Friday. Marii comercianți au promoții la electrocasnice, tablete, aparate foto, smartphone-uri. La Black Friday 2017 participă și retailerul eMAG, care a anunțat data promoțiilor pe 17 noiembrie.

Cele mai bune prețuri și reduceri de la eMAG de Black Friday 2017 la diferite categorii de produse!

Consultă AICI catalogul eMAG de Black Friday 2017 – Live TEXT!

Telefoane mobile
Televizoare
Laptopuri
Imbracaminte femei
Imbracaminte barbati
Hard disk-uri
SSD
iPhone
Memorii PC
Cuptor pe gaz
Frigidere
Smartphone
Incarcatoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspiratoare
Centrale termice
Plite incorporabile
Cuptor electric
Plăci de bază
Electrocasnice pentru bucătărie
Boilere
Aparate de aer condiționat
Aparate de încălzire
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașini de tocat
Componente PC
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulator extern (Power Bank)
Plăci video
Selfie stick
Monitoare
Consumabile
Imprimante
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Tastaturi
Scannere
Memorii USB (stickuri)
Smartwatch
HDD extern
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
Blendere
Tablete
Hote

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top