Connect with us

Știri

PANĂ DE CURENT! Localități întregi afectate de VISCOL și zapadă. ELECTRICA anuntă ÎNTRERUPERI. Iată lista unde va pica curentul

O pană majoră de curent afectează peste 2500 de familii. Electrica confirmă problema și anunță ca este posibil ca din cauza furtunii si a zăpezii, zeci de localități să rămână fără curent electric.

Pană de curent! Localitățile afectate

Peste 2.500 de familii din județul Mureș au rămas, duminică dimineața, fără energie electrică după ce mai mulți copaci s-au prăbușit pe liniile de tensiune din cauza zăpezii și a viscolului, mai multe echipaje ale distribuitorului de energie fiind pe teren pentru remedierea defecțiunilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, fără curent electric, duminică dimineața, sunt 2.596 de gospodării, din localitățile Cris, Stejereni, Iod, Răstolița, Lunca Bradului, Gudea, Stânceni, Mestera, Ciubotani. Acestea se află în zone de munte, unde, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, a nins și a viscolit zăpada.

Potrivit prefectului de Mureș, Lucian Goga, avariile s-au produs după ce mai mulți copaci, îmbibați cu apă și sub greutatea zăpezii și a vântului au căzut pe liniile electrice.

La ora transmiterii acestei știri, nu există drumuri blocate din cauza zăpezii.

Județul Mureș se află sub avertizare cod galben de vânt, ninsori și strat consistent de zăpadă.

Lista județelor unde se așteaptă compania de distribuție să cadă curentul

  • Arad
  • Timișoara
  • Bihor
  • Mureș
  • București
  • Hunedoara

Citește aici:

Alertă generală! Un INCENDIU puternic în două spații comerciale a luat și rănit vieți! Peste 50 de pompieri și 11 autospeciale în intervenție

O persoană a murit, duminică, în urma unui incendiu izbucnit la două spații comerciale din Timișoara, aproape 50 de pompieri intervenind cu 11 autospeciale pentru a stinge flăcările, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, incendiul a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Brâncoveanu, din Timișoara. Citește aici continuarea

Accident groaznic! Cel puțin două persoane au murit și 11 sunt rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat în România

Un accident infiorător s-a produs la ora 6:20 în Harghita, unde un microbuz s-a răsturnat. Conform IPJ Harghita, în autoturism se aflau 20 de persoane, dintre care 2 au decedat și cel puțin 11 sunt răniți grav.

UPDATE, 09:18 – Două persoane au murit și șapte au fost rănite, duminică, în urma accidentului care a avut loc în județul Harghita, când un microbuz care venea din Praga și mergea spre Republica Moldova a derapat și s-a răsturnat pe DN 15, între Tulgheș și Borsec. Citește continuarea

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top