Connect with us
Paraşutist mort în judeţul Cluj

Știri

Paraşutist mort în judeţul Cluj

Un paraşutist a murit în urma unui incident care a avut loc în timpul saltului, în Luncani, judeţul Cluj, anunţă Antena 3.

În momentul în care băiatul a sărit din avion, s-a lovit cu capul de aripa din spate a aeronavei. Nu se ştie câtă experienţă avea la saltul cu paraşuta. Băiatul de 27 de ani a leşinat, iar paraşuta nu s-a mai deschis. Poliţia a demarat o anchetă după ce a ajuns la faţa locului.

UPDATE, ORA 15:45

Poliţia Cluj a deschis, sâmbătă după-amiază, un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul tânărului care a murit după ce a căzut cu paraşuta de la aproximativ 3.000 de metri altitudine, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Daniel Graur.
Tânărul în vârstă de 28 de ani care a murit este Vlad Lupaş, directorul comercial al lanţului de restaurante Salad Box, a confirmat sursa citată, scrie news.ro.

Afacerea în conducerea căreia se afla Vlad Lupaş a fost demarată în 2012, printr-o investiţie iniţială de 25.000 de euro.

După doi ani de la inaugurarea primului restaurant Salad Box, proprietarii au deschis alte 25 de puncte în cele mai importante 13 oraşe din ţară, dar şi în centre comerciale din Budapesta şi Heilbronn, în Germania, cifra de afaceri anuală a ajungând la peste zece milioane de euro anul trecut.

Incidentul în urma căruia a murit Vlad Lupaş a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.00, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.
Tânărul se afla într-un avion al aerodromului din Luncani, judeţul Cluj, şi a sărit de la o înălţime de aproximativ 3.000 de metri, însă, din primele informaţii, paraşuta acestuia nu s-a deschis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top