Connect with us
A cumpărat un pepene, l-a tăiat, iar când l-a desfăcut a plâns. Ce era înăuntru

Știri

A cumpărat un pepene, l-a tăiat, iar când l-a desfăcut a plâns. Ce era înăuntru

O fotografie cu un pepene tăiat în două a creat numeroase controverse pe rețeaua Facebook. O tânără a avut poftă de pepene, și, sincer, ce e mai bun, mai dulce și mai răcoritor vara decât un pepene rece?

Numai că fata a avut parte de o surpriză neplăcută. Atâta entuziasm s-a dus pe apa sâmbetei. Când să se bucure de o felie de pepene, după ce l-a tăiat, a început să plângă.

Miezul dulce al fructului lipsea în cea mai mare parte, iar asta a întristat-o pe fată. Cel mai probabil, pepenele nu era suficient copt.

Internauții nu i-au luat apărerea tinerei, ci dimpotrivă, a vânzătorului. Majoritatea celor care au comentat pe Facebook i-au adresat aceeași reclamație.

Fata a fost pusă la colț pentru că nu i-a cerut vânzătorului să testeze pepenele. Ea a avut însă toată încrederea în acesta poate și pentru că a mai cumpărat de la el și a avut încredere.

Nu se știe dacă și ceilalți pepeni pe care vânzătorul i-a vândut sau îi vinde arată precum în imaginea de mai jos. Ar trebui ca tânăra să returneze fructul?

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top