Connect with us
Victor Ponta critică decizia președintelui Klaus Iohannis de a amâna desemnarea unui nou premier până după Craciun

Politic

Victor Ponta: „Domnul Iohannis joacă șah pe spinarea românilor”

Victor Ponta a reacționat pe Facebook, după declarațiile făcute de Klaus Iohannis.  Fostul premier consideră că decizia președintelui de a amâna desemnarea unui nou premier până după Crăciun, este cea mai proastă decizie pe care acesta o putea lua.

„Dl Iohannis joacă „șah” ( sau mai corect „șeptică” vorba lui Crin) pe spinarea oamenilor din această țară! Decizia de azi este cea mai proastă din cele posibile și afectează viața fiecărui cetățean român ( nu a PSD , a lui Dragnea sau Ponta)!”, scrie fostul premier.

Victor Ponta: „Decizia de azi este cea mai proastă din cele posibile”

Ponta critică decizia și prin prisma situației de la Complexul Energetic Oltenia. Acesta îl acuză pe Dacian Cioloș de situația angajaților de la CE Oltenia, care nu și-au primit salariile deoarece Guvernul a aprobat rectificarea bugetară.

„Angajații Complexului Energetic Oltenia pleacă acasă de Crăciun fără salariile cuvenite conform muncii lor pentru că Guvernul „Cioloș” nu a avut timp să aprobe Bugetul CEO – iar guvernul „Sevil Shhaideh” nu poate fi investit că nu are chef Dl Iohannis !

Citește și:Liviu Dragnea, reacție după anunțul lui Iohannis: Am emoții pentru că nu s-a precizat când după Crăciun

Așa iresponsabilitate nu am văzut nici la Băsescu!”, mai spune Victor Ponta.

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă joi, în care a vorbit despre cine va fi premierul României. Iohannis a spus că desemnarea noului prim-ministru se va face după Crăciun. Acesta nu a oferit detalii dacă o acceptă sau nu pe Sevil Shhaideh.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top