Connect with us
Cătalin Predoiu și-a anunțat marți candidatura la șefia PNL, la Congresul Național de anul viitor.

Politic

Cătălin Predoiu candidează la șefia PNL

Cătalin Predoiu, prim-vicepreședintele PNL, și-a anunțat marți candidatura la șefia partidului, la Convenția Națională de anul viitor. Predoiu  afirmat că a luat această decizie pentru că ”partidul are nevoie de competiţie”. De asemenea, liderul PNL își dorește ca partidul să se întoarcă spre popor.

”Am luat decizia să candidez la preşedinţia Partidului Naţional Liberal la Convenţia Naţională care se va desfăşura în anul 2017. Candidez pentru că partidul are nevoie de competiţie. Din competiţie reală şi deschisă se nasc soluţiile bune şi liderii buni. Dacă selectăm soluţiile pe bază de discuţii închise şi liderii pe bază de aranjamente de culise, în final nu iese bine”,  a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Cătălin Predoiu a afirmat că gestul său va încuraja competiția în cadrul partidului. Totodată, le va arăta cetățenilor că liberalii au înțeles mesajul transmis de alegători și vor lua lucrurile în serios. El a mai spus că își dorește ca poziția partidului să se îndrepte către problemele reale ale cetățenilor, întorcându-se astfel spre politicile tradiționale liberale.

”Politici care vizează încurajarea capitalului autohton, a antreprenorilor, a competitivităţii economice, a ridicării nivelului de trai şi doresc ca să reuşim în Parlament o opoziţie unită şi puternică la PSD”, a mai spus Predoiu.

Cu privire la problemele pe care Partidul Național Liberal le-a întâmpinat în ultima perioadă, Predoiu a declarat că  că fundamental greşită a fost inconsistenţa partidului pe politici şi doctrine.

Cătălin Predoiu: „Doresc să reuşim în Parlament o opoziţie unită şi puternică la PSD”

”Sunt foarte multe lucruri care nu au funcţionat, după părerea mea, fundamental greşit a fost inconsistenţa noastră de politici, de doctrine, de balansare între soluţii de dreapta şi soluţii de stânga fără să avem un mesaj clar către antreprenorii naţionali, către capital naţional, către problemele economice”, a arătat Predoiu.

Pentru liberalii care îi contestă capacitatea de a conduce partidul. Cătălin Predoiu a precizat că a obținut al patrulea scor pe țară, la alegerile parlamentare de duminica trecută.

”Tocmai vin din campanie, unde am obţinut al patrulea scor pe naţional. Acesta este răspunsul meu pentru acei colegi”, a spus Predoiu.

Citește și: PNL are un nou președinte: Raluca Turcan

Cătălin Predoiu a candidat în Călăraşi pentru Camera Deputaţilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top