Connect with us
De ce nu a venit salvarea după ce Marcel Ciolacu a leșinat în direct

Politic

De ce nu a venit salvarea după ce Marcel Ciolacu a leșinat în direct

Liderul PSD Marcel Ciolacu a leșinat astăzi în timpul undei conferințe de presă susținută la sediul PSD. Șeful social democraților prezenta programul de relansare a economiei. După aproximativ 12 minute de stat în direct, Marcel Ciolacu a început să respire greu și spre final s-a sprijinit de pupitru, pentru a evita căderea.

Imediat jurnaliștii prezenți la sediul PSD i-au acordat primul ajutor și a fost chemată salvarea care însă nu a sosit la timp. După minute bune de așteptare Marcel Ciolacu a decis să meargă singur cu un șofer la o unitate de primiri urgențe. Salvarea nu a venit la timp, iar pe gura multora este de ce al treilea om în stat nu a beneficiat de salvare. Ații comentează dacă până și Marcel Ciolacu nu a beneficiat de servicii de asistență, ce să se aștepte oamenii de rând de la ambulanță.

De ce nu a venit salvarea după Marcel Ciolacu?

Intens dezbătut subietul în momentul apelării serviciului 112, dispeceratul a trimis o ambulanță către sediul PSD, însă la ora solicitării salvările disponibile erau puține, iar timpul de așteptare era mai mare. Asta se întâmplă destul de des în ultima perioadă pentru ca serviciul 112 este suprasolicitat din cauza numărului mare de apeluri care „asaltează” 112.

Conform surselor HUFF, timpul de așteptare la solicitările de cod roșu timpul de așteptare este în medie de 8 minute. La cod galben timpul de aștepare ajunge la 20 de minute în medie, iar la urgențele mici cod albastru timpul de așteptare poate depăși 40 de minute.

Asta este din cauza numărului mari de persoane care apelează de multe ori initil serviciul 112, sunt sute de solictări zilnice care nu reprezintă o urgență reală ci mai mult o panică a apelantului la salvare.

Starea lui Marcel Ciolacu în acest moment

Marcel Ciolacu  se simte bine după ce ar fi suferit de lipotimie. Liderul PSD a fost stabilizat, iar PSD nu a emis deocamdată o informare de presă în acest sens. Singurele declarații oficiale se referă la asigurarea celor îngrijorați sau curioși, că Marcel Ciolacu se simte bine și este stabil.

„Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid. Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis PSD

Video Marcel Ciolacu leșină în timpul unei conferințe de presă

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top