Connect with us
Deputatul PSD Dan Ciocan - exclus din partid! A lipsit de la dezbaterea moțiunii de cenzură

Politic

Deputatul PSD Dan Ciocan – exclus din partid! A lipsit de la dezbaterea moțiunii de cenzură

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus din partid, unul dintre motive fiind absența acestuia de la dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban. Anunțul excluderii a fost făcut printr-un comunicat de presă, de către președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Deputatul PSD Dan Ciocan – exclus din partid! A lipsit de la dezbaterea moțiunii de cenzură

Dan Ciocan – deputat din partea Partidului Social Democrat a fost exclus din partid, unul dintre motive fiind absența acestuia de la dezbaterea moțiunii de cenzură. Biroul permanent al PSD Caracal a decis excluderea acestuia din organizație, iar anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă. Potrivit AGERPRES, excluderea lui Dan Ciocan din PSD a fost decisă luni, 31 august, în ședința statutară Biroului Permanent al PSD Caracal. Toți cei prezenți au votat excluderea lui Ciocan din PSD.

Un alt motiv care a dus la excluderea acestuia ar fi fost încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, membri cu notorietate ai PSD, să candideze la Consiliul Local din partea formațiunii Pro România.

” Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizaţiei PSD Olt, organizaţie care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizaţii din judeţ”, se arată în comunicatul PSD Olt.

Președintele PSD Olt a ținut să precizeze că organizația pe care o conduce s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie și lipsă de caracter.

Amintim faptul că ieri în Parlament urma să fie dezbătută și votată moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban. Ședința a fost suspendată din lipsă de cvorum, întrucât opoziția a putut strânge doar 266 de parlamentari. Pentru desfășurarea ședinței ar fi trebuit să fie prezenți 233 de parlamentari. Astfel, Guvernul Orban rămâne în funcție.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top