Connect with us
Marcel Ciolacu: "După alegerile parlamentare, toată România va intra în carantină"

Politic

Marcel Ciolacu: „După alegerile parlamentare, toată România va intra în carantină”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a făcut câteva declarații fără precedent. El este de părere că, după ce vor avea loc alegerile parlamentare în România, toată țara va intra în carantină. Acesta a contestat măsurile luate de Guvernul Orban de când a început pandemia.

Marcel Ciolacu vorbește despre o nouă carantină totală

Marcel Ciolacu este de părere că după ce vor avea loc alegerile parlamentare din 6 decembrie, România va intra în carantină totală. Liderul PSD a criticat modul în care guvernul actual a gestionat criza provocată de noul virus. Tot el a susținut că în septembrie, școlile au fost deschise pentru că urmau alegerile locale.

„Din măsurile luate până acum de actualul guvern (…) mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar şi mai mult ca sigur că la un moment dat decizia va fi de a intra toată România din nou în stare de urgenţă şi în carantină. Cred că după ce îşi vor face moftul cu aceste alegeri pe data de 6 decembrie şi cei de la PNL şi cei de la USR, vom intra într-un blocaj total”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seara, la Realitatea Plus, citat de Agerpres.

Marcel Ciolacu a declarat că pe data de 6 decembrie, Guvernul condus de Ludovic Orban va organiza alegeri parlamentare în orice condiții.

Potrivit ultimei actualizări a Grupului de Comunicare Strategică, până ieri, 3 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 258.437 de cazuri de persoane infectate cu noul virus. În total 181.175 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.733 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodată, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.326 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În intervalul 02.11.2020 (10:00) – 03.11.2020 (10:00) au fost raportate 120 decese (70 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul virus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top