Connect with us
Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră

Politic

Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră. Președintele a transmis un mesaj românilor

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile din 27 septembrie 2020. Șeful statului a transmis un mesaj cetățenilor români inainte de scrutinul care va desemna primarii, dar și consilierii județeni și locali.

„Alegerile locale nu mai pot fi amânate pe timp nedefinit. Partidele și candidații își pot prezenta public proiectele lor. Au fost luate măsuri care permit desfășurarea alegerilor astfel încât cetățenii care vin la vot să fie protejați.”

Klaus Iohannis a spus că românii trebuie să își aleagă conștienti liderii, comparând ofertele electorale între ele.

„Dragi cetățeni, informați-vă și alegeți în cunoștință de cauză.”

Președintele a confirmat că școala începe pe 14 septembrie

De asemenea, șeful statului a spus că școala începe pe 14 septembrie, în condiții diferite de anii trecuți.

„Decizia de a deschide școlile, deși nu este ușoară, este corectă și necesară”, a punctat Iohannis

Mesajul Presedintelui inainte de inceperea scolii

Mesajul Presedintelui inainte de inceperea scolii

„Mă adresez părinților, care sunt îngrijorați. Vă încurajez să-i trimiteți pe copii la școală și să le explicați că, pentru un timp, școala va fi diferită, dar dacă vor repsecta regulile, vom depăși cu bine această situație.”

Klaus Iohannis a spus că este necesar ca elevii să revină la școală, cu atât mai mult cu cât majoritatea școlilor au luat toate măsurile de siguranță. Șeful statului a spus că sunt doar câteva localități în care educația se va desfășura doar în sistem online.

Președintele Klaus Iohannis susține azi, 9 septembrie, la ora 18:00, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, la care sunt așteptați jurnaliștii acreditați la Administrația Prezidențială.

Șeful de stat a vorbit despre evoluția crizei sanitare cu care ne confruntăm în această perioadă, despre modul în care autoritățile vor gestiona desfășurarea alegerilor locale din această lună, precum și despre deschiderea școlilor, unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top