Connect with us
Ministrul Muncii: "Alocațiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere"

Politic

Ministrul Muncii: „Alocațiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat că alocațiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Ea a precizat că transferurile sunt făcute, iar cupoanele sunt gata. Primele plăți se vor face pe carduri începând cu data de 8 septembrie. În loc de 156 de lei, cât primeau până acum, copiii vor primi 185 de lei.

Ministrul Muncii: Alocațiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere

Violeta Alexandru a declarat că totul este pus la punct și că alocațiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Ministrul Muncii a precizat că primele plăți se vor face pe carduri. Din luna septembrie, copiii între 2 și 18 ani vor primi alocație de 185 de lei, de la 156 de lei, în timp ce copiii sub 2 ani și cei cu dizabilități vor primi 369 lei de la 311 lei.

De precizat este faptul că Ministrul Muncii a propus ca alocația celor mici să crească de două ori pe an cu câte 20%.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Violeta Alexandru a transmis că totul este în grafic.

„Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații”, a declarat Ministrul Muncii.

Ministrul Muncii nu a ratat ocazia de a ataca membrii PSD cărora le-a transmis că îi lasă fără subiect din care sperau să mai câștige niște puncte în alegerile locale din toamna aceasta.

Ministrul a declarat că PSD-ul s-ar fi bucurat să nu reușească să se încadreze în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată.

„Indiferent de impactul oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi”, a declarat Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru a transmis că sunt atât de multe lucruri de rezolvat și că trebuie să avem încredere că se poate.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top