Politic

PNL nu votează cabinetul Grindeanu

PNL nu votează cabinetul Grindeanu este deloc surprinzătoarea veste care a fost anunțată de la tribuna Parlamentului în sesiunea din această după-amiază. Prin vocea președintelui interimar, Raluca Turcan, Partidul Național Liberal s-a detașat clar de orice inițiativă a noului guvern Grindeanu.

PNL nu votează cabinetul Grindeanu

Raluca Turcan a analizat foarte acid toate hibele din programul PSD-ALDE, amintind deseori de promisiunile trecutului rămase neîmplinite.

„Mulți oameni de bună credință au dat crezare promisiunilor PSD. PSD-ul își arată acum adevărata față. Nu mă refer la faptul că la multe promisiuni din campanie PSD a renunțat. Încearcă să exercite utere în toată România fix cum a exercitat-o la Teleorman. La 10 ani de la aderarea Rmâniei la UE asta este tot ce poate oferi PSD.” și-a început Raluca Turcan tirada.

Citește și: Guvernul Grindeanu, aviz pozitiv în comisii. Miercuri seara are loc depunerea jurământului

„PNL consideră că România a depășit etapa acestui tip de guvernare. PSD efectiv nu oate înțelege că aspirațiile cetățenilor sunt cu totul altele. Oamenii caută eficiență și responsabilitate. Un guvern trebuie să fie al unei țări. PNL nu va vota acest guvern. Acest guvern nu întrunește standardele de competență. rin refuzul repetat de a infirma negocierile pe legea amnstiei, Dragnea a confimat că amnistia a fost parte a pachetului de negociere.”

”Acest guvern provizoriu al domnilor Dragnea și Tăriceanu. Ministrul Educației nu a fost ales pentru modernizare, ci pentru a continua măsurile învechite. Prezența domnului Meleșcanu în guvernul României este sfidătoare. Cu această numire ne-am lămurit.”

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-04T16:31:05+02:00 16:31

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More