Connect with us
Raluca Turcan cataloghează nominalizarea lui Sorin Grindeanu ca premier, drept o soluție temporară a lui Liviu Dragnea

Politic

Raluca Turcan: Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a declarat că nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul PSD. Turcan a precizat că la baza acestei propuneri stau jocurile interne din partid.

„Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului. După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna Romania pe persoană fizică, prin interpuși, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eșecul major înregistrat în ultimele zile”, a comentat Raluca Turcan, pe Facebook.

Președintele interimar al PNL a afirmat că jocurile politice din PSD stau la baza nominalizării lui Sorin Grindeanu și nu interesul public de a avea o guvernare eficientă.

Raluca Turcan: „PSD a optat pentru o soluție de avarie, temporară”

„PSD a optat astfel pentru o soluție de avarie, temporară, după respingerea dură a soluției inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului ministru. Jocurile interne din PSD stau la baza acestei noi propuneri și nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficiență și transparență”, a conchis Turcan.

Sorin Grindeanu este propunerea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de premier. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Liviu Dragnea, miercuri, într-o conferință de presă la sediul partidului.

Noul posibil premier are 43 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică, Secţia informatică. Acesta a fost viceprimar al Timişoarei. Grindeanu are o legătura apropiată cu Liviu Dragnea, președintele PSD.

Știri pe același subiect:

Daniel Constantin, despre nominalizarea lui Sorin Grindeanu: „E o decizie plină de înțelepciune”
Cine este Sorin Grindeanu – propunerea PSD pentru PREMIER
Liviu Dragnea: Propunerea de premier este Sorin Grindeanu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top