Connect with us
Liviu Dragnea: probabil Iohannis l-a chemat pe Grindeanu ca să vadă dacă a făcut meditații cu miniștri

Politic

Reacția lui Liviu Dragnea după declarațiile președintelui Iohannis

Președintele PSD, Liviu Dragnea a comentat declarațiile făcute de Klaus Iohannis în cadrul conferinței de presă susținute astăzi la Cotroceni.

Reacția lui Liviu Dragnea : contre la Iohannis și planuri pentru viitor

” Am studiat invitația și am descoperit că este fundamentată pe un articol de lege care nu se pretează în această situație.

Mai mult decât atât, consider straniu faptul că la consultări au fost invitate partide care nu sunt parlamentare și anume USR și PMP.

Așadar, PSD nu va merge la consultările de mâine pentru că nu considerăm că trebuie să fim prezenți la exerciții de imaginație. Președintele își dorește să discute, noi dorim să acționăm.

Nu vrem să modificăm legea 90, nici acum, nici după investirea noului guvern și determinarea componenței Parlamentului. Nu vom cere avocatului poporului să conteste legea 90 la CCR.

Citește și: Prima reacție a lui Klaus Iohannis după alegeri

Discutia cu domnul Ciolos a fost lămuritoare. El mi-a transmis ca va analiza propunerile noastre si ne va raspunde curând. Vrem ca tranziția să se facă civilizat, exact cum s-a întâmplat și la instalarea guvernului Cioloș.

Citește și: Dragnea amână reducerea TVA. Ce a discutat șeful PSD cu Cioloș

Garanția este legitimitatea noastră pe care ne-a dat-o poporul. Nu avem în minte suspendarea președintelui.

Actualmente, nu negociem cu niciun alt partid pentru o eventuală coaliție. Colegii de la ALDE sunt primii cu care vom discuta.

Există o singură propunere de premier. Nu mergem la Cotroceni cu o listă. Viitorul guvern nu va coabita cu Iohannis. Va fi doar o relație instituțională.”, a declarat Dragnea.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top