Connect with us
Sevil Shhaideh, audiată la DNA

Politic

Sevil Shhaideh: Am primit telefoane de amenințare

Sevil Shhaideh, prima propunere de premier a PSD, a vorbit pentru prima dată după ce a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis.

Sevil Shhaideh a declarat la Antena 3 că se simte mai ușurată acum și că a primit telefoane de amenințare.

N-am crezut că o să ajungem si la asemenea episoade. După ce Dragnea a făcut propunerea, au fost câteva telefoane de amenințări. De aceea, nu am mai răspuns la telefon.

Problema a fost când deja pe conturile de Facebook ale soțului și ale copiilor au început mesaje și amenințări. Noi am realizat ca nu este nimic mai important decât paza noastră.

Eu nu am beneficiat de niciun serviciu de pază. Nici nu m-am gândit ca aș avea nevoie. Nici când am fost ministru n-am avut, a spus Shhaideh.

Fostul ministru a mai afirmat că „responsabilitatea familiei te schimbă” și că și-ar fi dorit să fie mai tare. Ea a precizat că soțul și cei doi copii ai săi sunt cei mai importanți în momentul de față.

Sevil Shhaideh a mărturisit că a fost onorată de propunerea de a fi premier. În ceea ce privește ocuparea unui nou post în Guvernul Grindeanu, aceasta s-a limitat să spună că așteaptă ca mai întâi acesta să fie desemnat de Klaus Iohannis.

Citește și: De ce a refuzat Iohannis să o desemneze premier pe Sevil Shhaideh

„Nu a existat niciodată un moment în care sa mi se spună să ajut și să mă dau la o parte”, a mai spus aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top