Politic

Tomac, ironii la adresa lui Tudorel Toader: Se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT

Liderul PMP, Eugen Tomac, a ironizat, duminică, pe Facebook, situația în care se găsesște ministrul Justiției, Tudorel Toader, afirmând despre acesta că ”schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT”.

”Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândește să convoace o ședință în stațiunea Euforie, poate așa se inspiră și-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral”, ascris pe Facebook Eugem Tomac.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat, sâmbătă seară, pe Facebook, că o ordonanță de urgență nu poate fi adoptată în lipsa urgenței, reluând post-script-umul potrivit căruia va șterge postarea respectivă în termen de o oră.

„O simpla precizare! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !”, a scris, pe Facebook, Tudorel Toader, precizând, ca post-scriptum, că va șterge postarea într-o oră.

Ulterior, ministrul a mai venit cu o precizare.

„O simplă… clarificare ! Afirmația din ultima postare este valabilă, după cum, valabilă a fost și afirmația din 2 aprilie. Deosebirea: Astăzi mă refeream la cerința generală pentru adoptarea unei OUG. Pe data de 2 aprilie mă refeream la urgența modificării Cp și a Cpp, în acord cu numeroasele decizii de neconstituționalitate a unora dintre prevederile în vigoare, precum și pentru transpunerea Directivelor privind confiscarea extinsă, respectiv, consolidarea prezumției de nevinovăției ! PS: acest mesaj va fi șters peste 30 de minute !”, a scris Toader.

Reacția a venit în condițiile în care președintele PSD Liviu Dragnea l-a avertizat pe Tudorel Toader că nu mai poate continua așa, anunțând de luni bune ordonanțe, dar fără să facă nimic.

Share
Scris de
Laurențiu Emanuel
Stiri Despre eugen tomacpsd

Acest site foloseste cookies.

Read More