Connect with us
Traian Băsescu vrea dezbatere cu Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

Politic

Traian Băsescu vrea dezbatere cu Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

Fostul președinte al României Traian Băsescu, candidat PMP pentru un loc în Senat, vrea dezbatere cu liderii PSD și PNL.

„Bună ziua, doamnă Alina Gorghiu, bună ziua, domnule Liviu Dragnea. Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceţi.

Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste şi destinate a înşela electoratul .

De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înţeleagă priorităţile reale ale ţării şi pentru a-i permite să aleagaă în cunoştinţă de cauză, vă invit la o dezbatere în trei cu privire la programele electorale ale PSD, PNL şi PMP”, scrie, pe Facebook, Traian Băsescu.

Potrivit ultimelor sondaje apărute pe piață, PSD ar câștiga alegerile de duminica viitoare cu 43%, în timp ce PNL ar acumula doar 27% din sufragii. Bătălia pentru locul 3 se dă între ALDE și USR. Formațiunea ALDE este condusă de Călin Popescu Tăriceanu, fost premier al României. USR este condus de activistul matematician Nicușor Dan.

Tăriceanu, mâhnit din cauza guvernului tehnocrat

„Regret anul acesta pierdut în totalitate de România. A fost mai degrabă un an de regres, nu de stagnare. Este o mare decepţie ce se întâmplă. Este un experiment politic clar eşuat. A fost un experiment dorit de către domnul Iohannis şi i-am atras atenţia de la început că este o decizie greşită şi noi, cei de la ALDE am votat împotrivă. Nu am nicio satisfacţie că am demonstrat că este o alegere politică proastă”, a declarat recent Tăriceanu pentru news.ro.

CITEȘTE ȘI: Cristian Seidler de la USR crede că România are mai multe capitale

„Ce s-a întâmplat este rezultatul lipsei de experienţă politică a preşedintelui şi a lipsei de cultură politică. [n.r – Guvernul tehnocrat) poate fi trecut la capitolul capricii ale preşedintelui. După cum vedem, a vrut multe lucruri. A vrut şi Parlament şi Guvern personale şi cred că votul de la finele acestui an ar trebui să limpezească apele”, a mai spus copreşedintele ALDE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top