Connect with us
Sorin Grindeanu a semnat numirile în funcție a trei noi secretare de stat și a președintelui Autorității Naţionale pentru Protecţia Copilului

Politic

Trei noi secretari de stat la Transporturi, Sănătate și Interne.

Sorin Grindeanu a semnat decretele de instalare în funcție a trei noi secretari de stat la ministerul de Transporturi, la Sănătate și la ministerul de Interne. De asemenea, au fost numiți noi președinți la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului şi Adopţie şi Agenţia pentru Agenda Digitală.

Ovidiu Aurelian Flori a fost desemnat secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Acesta a fost viceprimar (2008-2012), apoi primar (2012-2016) la Işalniţa. A candidat la alegerile parlamentare pe listele PSD din Dolj, însă nu a fost ales.

Flori are un proces la ÎCCJ cu Agenţia Naţională de Ingritate care îl acuză de conflict de interese.  În perioada 2009-2013, acesta era atât primar cât și membru în consiliul de administraţie al firmei de utilităţi din Işalniţa.

Rareş Trişcă este noul secretar de stat din Ministerul Sănătăţii. Acesta este medic chirurg în Bistrița.

Viorel Ştefu a fost șef al Direcției de Investigații Criminale din IGPR

Comisarul-şef Viorel Ştefu a fost numit secretar de stat în ministerul de Interne. El a fost şef al inspectoratelor judeţene de poliţie din Buzău şi Ialomiţa. În noiembrie 2016, Ştefu a fost cooptat în conducerea IGPR, unde a ocupat postul de şef al Direcţiei de Investigaţiei Criminale.

Livia Manuela Onofrei a fost numită preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului şi Adopţiei. Aceasta a lucrat ca asistent social la primăria Botoşani şi a ocupat apoi postul de consilier superior la Ministerul Sănătăţii.

Citește și: Grindeanu: Vor fi desființate comisiile de specialitate din casele de sănătate

Liviu Cozmin Stoica este noul președinte al Agenției pentru Agenda Digitală. El a fost consilier judeţean în Dâmboviţa, iar în august 2015 a devenit city manager în Târgovişte. La alegerile din 11 decembrie 2016, a candidat de pe locul 5 al listei PSD pentru Senat din Dâmboviţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top