Connect with us
Victor Ponta a avut prima reacție după scandalul înregistrărilor lui Sebastian Ghiță. Ce spune Victor Ponta despre dezvăluirile lui Ghiță.

Politic

Victor Ponta, despre dezvăluirile lui Ghiță: „A spus 2% din ce știe”

Prima reacție a lui Victor Ponta după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. Deși dispărut din data de 22 decembrie 2016, Ghiță face dezvăluiri și acuzații prin intermediul postului său de televiziune.

Într-o serie de înregistrări, lăsate la sediul televiziunii sale, așa cum au explicat jurnaliștii România TV, Ghiță face acizații grave.

Întrebat despre aceste dezvăluiri, Victor Ponta a răspuns pe o rețea de socializare. Fostul premier scrie că Sebastian Ghiță „a spus până acum doar 2% din ceea ce știe”.

Într-una dintre înregistrări, Sebastian Ghiță a spus că Victor Ponta a fost șantajat să o numească pe Kovesi în funcție.

„Ce nu s-a spus public până acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi. Practic, în faţa mea Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama, va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut în apropierea alegerilor prezidenţiale. Iar chestiunea aceasta îl va distruge.”, a spus Sebastian Ghiță.

Știri pe aceeași temă

Comunicat oficial DNA – Răspuns la atacurile lui Sebastian Ghiță

Kovesi despre înregistrările lui Ghiță: Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar

Noi înregistrări cu Sebastian Ghiță: Ponta a fost șantajat de Florian Coldea

Băsescu despre înregistrările lui Ghiță: Nu avem procuror general să-i ia pe Kovesi și pe Coldea?

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top