Connect with us
Cine va fi noul premier, Dragnea, Firea sau Vasilescu

Politic

Cine va fi noul premier după alegerile parlamentare. Ponta știe prim-ministrul

Victor Ponta știe cine va fi noul premier. Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică seară, că PSD a obţinut un scor „extraordinar” la alegerile parlamentare. De asmenea dacă oamenii vor eficienţă, atunci „şeful partidului e şi şeful Guvernului”, făcând referire la Liviu Dragnea.

Rezultate oficiale BEC Alegeri Parlamentare

Chestionat cum vede rezultatul alegerilor parlamentare, Victor Ponta a spus că este „extraordinar de bun”.

Cine va fi noul premier? Ponta îl vrea pe Dragnea

„Extraordinar de bun pentru PSD. Și pentru poporul român cred că este un rezultat foarte bun. Cred că cei care ne-au numit pe toţi mocirlă, că nu era vorba doar de cei de la Antena 3. Era vorba de toţi cei care îndrăznim să gândim altfel şi să nu ne supunem directivelor şefilor domnilor Iohannis, Cioloş. Noi toţi ăştia am fost mult mai mulţi decât ai lor”, a afirmat fostul premier.

Întrebat în continuare dacă Liviu Dragnea ar putea fi propunerea PSD de prim-ministrul, Victor Ponta a susţinut că „şeful partidului e şi şeful Guvernului”.

„Eu am spus un lucru bazat pe experienţa pe care am avut-o în cele trei guverne. Dacă vreţi eficienţă şi vreţi să facem treabă, şeful partidului e şi şeful guvernului. Dacă vreţi să ne certăm, ne certăm cum a fost cu Cioloş şi cu toţi ceilalţi.”, a răspuns Victor Ponta.

Noul premier va fi (variante):

  • Liviu Dragnea
  • Gabriela Firea
  • Olguța Vasilescu

Gabriela Firea – este exclus să accept o funcție în guvern

Invitată la Antena 3 pentru a comenta cine va fi noul premier, dar și rezultatele la alegerile locale, Firea a declarat că exclude să facă parte din guvern. Primarul general la capitalei a declarat că vrea să își ducă mandatul de primar mai departe.

Şi vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a afirmat că Liviu Dragnea ar trebui să fie premierul PSD. „Dacă mă întrebaţi pe mine da, dar trebuie să îl întrebaţi şi pe dânsul”, a afirmat Ecaterina Andronescu.

Primarul sectorului 5, Daniel Florea, a ţinut să precizeze, la rândul său, că există posiblitatea ca Liviu Dragnea să fie premier. „E o posibilitate care se conturează din ce în ce mai pregnant”, a menţionat Daniel Florea.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Politic

To Top