Connect with us
Polițiști amenințați de un consilier de la Camera Deputaților: „Nu vrei sa ai conflict cu mine”

Știri

Polițiști amenințați de un consilier de la Camera Deputaților: „Nu vrei sa ai conflict cu mine”

Lucian Rădulescu, consilier parlamentar la Camera Deputaților a amenințat un echipaj de poliție care îl legitimase pentru că oprise într-o zonă în car enu era permis. Lucian Radulescu este membru PSD si consilier al deputatul PSD Laura Moagher.

Polițiști amenințați de un consilier de la Camera Deputaților: „Nu vrei sa ai conflict cu mine”

Polițiștii l-au legitimat pe consilierul Lucian Rădulescu în localitatea prahoveană Păulești, însă acesta le-a arătat rapid legitimația de consilier și a trecut la amenințări. Polițistul Marian Godină a făcut publice imagini cu indicentul și a postat și un mesaj pe Facebook în legătură cu acesta.

Citește și: Atac Terorist asupra României: 1 român a murit și altul a fost rănit. „A fost un erou”

„Comuna Păulești, județul Prahova. România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

„Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea. Dă mă amendă, fă ce vrei tu. Deci jur, fii atent ce spun aici, fă ce vrei tu, hai dă amendă. Dă-i drumul și dă amendă”, spune Rădulescu.

Deputatul Laura Moagher a renunțat la colaborarea cu Rădulescu în urma acestui incident

Deputatul Laura Moagher a declarat în urma acestui incident că nu tolerează un astfel de comportament și că va încheia orice contract de colaborare cu acest consilier. De asemenea, ea și-a cerut scuze în numele consilierului ei.

Citește și: Călin Popescu-Tăriceanu: Dăncilă este disperată, de aceea l-a numit pe Meleșcanu președinte

Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Citește și: Cine este românul mort în atacul terorist din Kabul! „A luptat eroic”

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat! Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, a scris deputatul PSD pe pagina sa de Facebook. 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top