Connect with us
Presupusul criminal al tanarului suporter dinamovist a fost retinut

Știri

Presupusul criminal al suporterului dinamovist a fost retinut

Un tanar in varsta de 25 de ani a fost retinut de catre anchetatori, in cazul suporterului dinamovist decedat in urma unei altercatii, la finalul partidei Steaua – Dinamo, 1-1, de sambata trecuta. Surse judiciare au confirmat pentru mediafax.ro ca barbatul a recunoscut, in timpul audierilor, ca a avut un conflict cu victima.

Citeste si: Suporter dinamovist, mort dupa ce a fost agresat la finalul meciului Steaua – Dinamo

Citeste si: Steaua – Dinamo SCOR 1-1. Un meci agresiv

Un tanar suporter dinamovist a decedat miercuri, 24 august, la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Adrian Daniel Matei, in varsta de 18 ani, a fost implicat intr-un conflict. El a intrat ulterior in coma si a pierdut, din pacate, lupta.

Dupa terminarea meciului Steaua – Dinamo (scor 1-1), tanarul se intorcea acasa, cand a vazut un alt fan dinamovist batut pe drum de mai multi stelisti. Tanarul a sarit in apararea fanului agresat, moment in care ar fi fost lovit cu o sticla in cap de un presupus suporter al Stelei.

Barbatul retinut aseara in acest caz, in varsta de 25 de ani, locuieste in zona in care a avut loc agresiunea si a recunoscut, in timpul audierilor, ca a avut un conflict cu victima, noteaza sursa citata.

Principalul suspect al omorului de dupa derby-ul Dinamo Bucuresti-Steaua Bucuresti este, dupa primele cercetari, agent de paza.

La nivelul Politiei Capitalei, politistii de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au deschis, miercuri seara, un dosar penal in care se investigheaza fapta de omor dupa ce un suporter dinamovist a fost ucis dupa derby-ul cu Steaua de sambata.

Sursa foto: Digi24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top