Connect with us
Angajatii Combinatului Siderurgic din Galati nu mai au voie sa joace Pokemon Go.

Știri

Primul loc din tara unde a fost interzis jocul Pokemon Go

Angajatii ArcelorMittal Galati nu mai pot juca Pokemon Go la serviciu. Conducerea combinatului siderurgic din Galati le-a interzis sa mai foloseasca aplicatia, pentru a evita accidentele de munca, scrie News.ro.

Decizia vine dupa ce mai multi salariati au fost vazuti jucand Pokemon Go.

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a putut sa faca o tanara pentru jocul Pokemon Go

Citeste si: Oana Pellea critica POKEMON GO: „Mi se pare un experiment la…”

Angajatii Combinatului Siderurgic ArcelorMittal Galati nu mai au voie sa joace Pokemon Go sau sa foloseasca aplicatii de divertisment la serviciu, a anuntat purtatorul de cuvant al combinatului.

ArcelorMittal Galati nu este impotriva divertismentului online, insa, este hotarat sa asigure un climat de lucru sigur propriilor angajati si contractori. Reamintim comunitatii ca lucram intr-un mediu industrial cu provocari privind securitatea muncii si care necesita asigurarea unei discipline puternice si a unui comportament prudent, in permanenta. A juca Pokemon Go nu este, asadar, o activitate compatibila cu cele dintr-o unitate producatoare de otel. In aceste conditii, compania a interzis jocul Pokemon Go si alte aplicatii online de divertisment similare in incinta unitatii, in timpul lucrului si nu va permite intrari neautorizate ale unor persoane straine in Combinat„, a declarat luni, pentru News.ro, Dorian Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Combinatului ArcelorMittal Galati.

Surse din combinat sustin ca jocul Pokemon Go a fost interzis dupa ce cativa angajati au fost vazuti jucand acest joc pe platforma siderurgica. In plus, in apropierea principalei porti de acces in combinat au fost observati si copii veniti sa joace Pokemon Go. In momentul de fata, Combinatul Siderurgic ArcelorMittal Galati are aproximativ 6.000 de angajati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top